برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۱۴ مرداد ۱۳۹۸

استعلام بدهی طرح ترافیک جدید در  اپلیکیشن دیجی‌پی

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

طرح ترافیک جدید که از ابتدای تیرماه 98 به اجرا درآمده است، باعث ایجاد ابهامات و سوالات بسیاری در خصوص نحوه استعلام و تسویه بدهی برای شهروندان تهرانی شده است. در پاسخ به همین دغدغه، اپلیکیشن دیجی‌پی در آخرین بروزرسانی خود، امکان استعلام بدهی طرح ترافیک را دراختیار همه شهروندان تهرانی قرار داده است.

شهروندانی که اپلیکیشن دیجی‌پی را روی تلفن همراه خود نصب کرده­اند، می­توانند فقط با وارد کردن پلاک خودرو، بدهی طرح ترافیک خود را مشاهده و همزمان برای تسویه بدهی گزینه پرداخت را انتخاب نمایند و از طریق کیف پول دیجی­پی و یا تمام کارت­های بانکی عضو شبکه شتاب، بدهی خود را پرداخت نمایند. با ارائه این خدمت، جای نگرانی برای تبدیل بدهی طرح ترافیک به جریمه وجود ندارد و در موعد تعیین شده، بدهی پرداخت خواهد شد.

قابلیت دیگر این اپلیکیشن که  از چند ماه پیش ایجاد شده است، امکان استعلام بدهی و پرداخت عوارض جاده‌ای قبل از سفر است. خدمات کیف پول، کارت به کارت و انتقال وجه از بانک­های عضو شبکه شتاب، خرید شارژ تلفن همراه و اشتراک اینترنت، پرداخت قبض و.. از دیگر خدمات اپلیکیشن دیجی‌پی است.

اپلیکیشن دیجی‌پی با شعار “پرداخت، باهوش” قصد دارد با ارائه سرویس­های متنوع و متفاوت در حوزه پرداخت الکترونیک، به سمت هوشمندسازی راهکارهای پرداخت گام بردارد و تجربه­ای از پرداخت‌های سریع، آسان و امن‌تر را برای مشتریان فراهم سازد.

شرایط و محدوده طرح ترافیک 98

شرایط ورود به محدوده طرح زوج و فرد از ابتدای تیر ماه 1398 تغییر کرده است. زوج یا فرد بودن پلاک خودرو در طرح جدید ترافیک ملاک تردد در محدوده طرح ترافیک نیست. بنابراین هر خودرو، بدون در نظر گرفتن شماره پلاک، در هر فصل (3ماه) می­تواند 20 روز در محدوده زوج و فرد تردد داشته باشد. با این حال برای تردد بیشتر از 20 روز همچنان امکان خرید روزانه طرح ترافیک وجود دارد.

بیشتر بخوانید: همه آنچه باید درباره‌ی طرح کنترل آلودگی هوا و طرح ترافیک 98 بدانید