برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۱۶ فروردین ۱۳۹۵

اعلام نتایج نظرسنجی DigiKala Awards

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا برای دومین بار، مسابقه‌ی «جوایز دیجی‌کالا» (DigiKala Awards) را برگزار کرد و برگزیدگان این نظرسنجی، مشخص شدند.

نظرسنجی DigiKala Awards که در سال ۹۳ برای اولین بار برگزار شد، دیدگاه کاربران را درباره‌ی اتفاقات حوزه‌ی فناوری، در پایان هر سال ارزیابی می‌کند. در دومین دوره‌ی این نظرسنجی که نوروز ۹۵ برگزار شد، به قید قرعه به نفر اول یک عدد کارت هدیه‌ی ۵۰۰ هزارتومانی و به نفرات دوم تا ششم، یک عدد کارت هدیه‌ی ۱۰۰ هزار تومانی دیجی‌کالا، اهدا می‌شود.

اما نتایج دومین دوره‌ی DigiKala Awards به شرح زیر است:

DigiAwards_Results_01

دیجی‌کالا ضمن قدردانی از توجه شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، اسامی برندگان را به قید قرعه اعلام می‌کند:

• نفر اول: ميلاد حامدي برنده‌ی یک کارت هدیه‌ی ۵۰۰ هزارتومانی دیجی‌کالا
  • اميد افشار، سيدحسين امين جواهري، ياشار کرباسي، حامد داعي و علي جامه بزرگي به ترتیب نفرات برگزیده‌ی دوم تا ششم نظرسنجی هستند که به هر کدام، یک کارت هدیه‌ی ۱۰۰ هزار تومانی دیجی‌کالا اهدا می‌شود.