برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

راهنما‌ها۲۵ مرداد ۱۳۹۶

چگونه اپ iOS دیجی‌کالا را دانلود کنیم

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

همان‌طور که می‌دانید جدیدا اپل به بهانه‌های مختلفی از جمله تحریم‌ها، هر از گاهی اقدام به حذف اپلیکیشن‌های ایرانی از اپ استور می‌کند. طبیعتا اپلیکیشن دیجی‌کالا هم از این قاعده مستثنی نیست و ممکن است نتوانید آن را روی اپ استور پیدا کنید. با وجود این اگر قبلا اپلیکیشن دیجی‌کالا را حتی یک بار دانلود کرده باشید، در این شرایط می‌توانید دوباره آن را دانلود کنید. در این راهنمای کوتاه به شما روش انجام این کار را نمایش می‌دهیم.

ابتدا لازم است مطمئن شوید روی آیفون یا آیپدتان، همان اپل آیدی تنظیم شده که قبلا اپلیکیشن دیجی‌کالا را با آن از اپ استور دانلود کرده بودید. سپس به اپلیکیشن اپ استور وارد شوید و طبق عکس زیر به تب Updates بروید.

اپ iOS دیجی‌کالا

حالا روی گزینه‌ی Purchased در بالای صفحه ضربه بزنید و برای راحتی بیشتر تب Not on This iPhone را انتخاب کنید. سپس در میان اپلیکیشن‌هایی که در این فهرست قرار دارند آن‌قدر پایین بروید تا به اپلیکیشن دیجی‌کالا برسید. حالا تنها کافی است روی آیکن کوچک «ابر و فلش» در سمت راست اپلیکیشن دیجی‌کالا ضربه بزنید تا دانلود اپلیکیشن آغاز شود.

اپ iOS دیجی‌کالا