برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

جشنواره‌ها۰۴ شهریور ۱۳۹۶

این هفته، تخفیف هیجان‌انگیز لوازم التحریر را از دست ندهید

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه این هفته (4 لغایت 6 شهریور)، فروش ویژه‌ی نوشت‌افزار را از دست ندهید. این هفته، اقلام مختلفی از گروه  «لوازم‌ التحریر» با تخفیف عالی به فروش می‌رسند. اگر به فکر خرید کیف و کوله، نوشت‌افزار، ابزار نقاشی و رنگ‌آمیزی، جامدادی‌های رنگی، دفتر و کاغذ یا حتی لوازم اداری هستید، این هفته بهترین فرصت خرید آن‌هاست.

در جشنواره‌ «این هفته»، هر هفته تعداد زیادی از اقلام یکی از گروه‌های کالایی فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا، با تخفیف ویژه به فروش می‌رسند.

هفته شگفت‌انگیز دانش آموزان و دانشجویان

بیشتر ما با نزدیک شدن به پاییز یاد کیف و کوله و وسایل مدرسه می‌افتیم این هفته لوازم التحریر با تخفیف‌های هیجان‌انگیزی همراه است. اگر می‌خواهید برای فرزندتان لوازم تحریر بخرید همه چیز از مداد رنگی، پاک‌کن و مدادتراش گرفته تا کیف و کوله‌های رنگارنگ را در تخفیف ویژه این هفته پیدا می‌کنید. اگر دانشجو هستید فرصت خرید کلاسور، کیف و انواع خودکارهای رنگی را در تخفیف‌ لوازم التحریر این هفته از دست ندهید.

درکنار این‌ها، پیشنهاد ویژه دیجی‌کالا به دانشجویان، دانش‌آموزان و هنرمندان جامدادی‌های بزرگ و کوچک از برندهای معتبر و محبوبی مثل فابرکاستل، اونر و پاپکو است.

اگر کارمند یا مدیر هستید هم مجموعه مدیریتی، لوازم اداری و هر چیزی را که روی میز کارتان به آن نیاز دارید در این مجموعه خواهید یافت. پس این هفته فرصت خرید لوازم التحریر با تخفیف ویژه را از دست ندهید.

هر هفته یک گروه کالایی

هر هفته در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه، جشنواره‌ی «این هفته» برگزار می‌شود و می‌توانید از بین ده‌ها کالا که شامل تخفیف‌های هیجان‌انگیز شده‌اند، انتخاب کنید. این کالاها از گروه‌های کالایی مختلف فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا انتخاب می‌شوند و بنابراین می‌توانید تقریبا هر چیزی در آن‌ها پیدا کنید. فرصت را از دست ندهید…