برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

جشنواره‌ها۰۳ خرداد ۱۳۹۶

مژده به خوزستانی‌ها؛ 100 هزار تومان خرید کنید، فقط 60 هزار تومان بپردازید!

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا روز سوم خرداد به مناسبت سالگرد آزادسازی خرمشهر به همه‌ی خریدهای بالای ۱۰۰ هزار تومان خوزستانی‌ها، ۴۰ هزار تومان تخفیف می‌دهد. یعنی اگر ساکن خوزستان هستید، با خرید ۱۰۰ هزار تومان فقط ۶۰ هزار تومان پرداخت می‌کنید.

خرمشهر ۳۵ روز سرسختانه مقاومت کرد، ۵۷۸ روز در اشغال ارتش عراق ماند، حدود ۶۰۰۰ نفر شهید داد ولی در نهایت روز سوم خرداد ۱۳۶۱ آزاد شد. این روز به عنوان روز مقاومت، ایثار و پیروزی در تقویم رسمی ایران نام‌گذاری شده است. آزادسازی خرمشهر قطعا یکی از ماندگارترین رویدادهای هزاران سال تاریخ ایران‌زمین است.[quote font_size=”14″ align=”left”]هرکدام از شهرها و روستاهای خوزستان که هستید، روز سوم خرداد در ازای هر سبد خرید ۱۰۰ هزار تومانی یا بیشتر، ۴۰ هزار تومان تخفیف می‌گیرید. [/quote]

فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا به پاسداشت سالگرد این رویداد بزرگ یک برنامه‌ی ویژه برای خوزستانی‌های عزیز تدارک دیده است. ساکن هرکدام از شهرها و روستاهای خوزستان که هستید، روز سوم خرداد در ازای هر سبد خرید ۱۰۰ هزار تومانی یا بیشتر، ۴۰ هزار تومان تخفیف می‌گیرید. یعنی مثلا اگر ۱۰۰ هزار تومان در یک سبد خرید سفارش دهید، فقط ۶۰ هزار تومان می‌پردازید. مبلغ سفارش هرچقدر از ۱۰۰ هزار تومان بیشتر باشد، همین ۴۰ هزار تومان را تخفیف می‌گیرید. یعنی اگر ۱۴۰ هزار تومان خرید کنید، ۴۰ هزار تومان تخفیف می‌گیرید و ۱۰۰ هزار تومان می‌پردازید.

به یاد داشته باشید تنها کالاهایی را که در صفحه‌ی مربوط به کالا در سایت ذکر شده فروشنده دیجی‌کالا می توانید با این کد تخفیف بخرید. کالاهای شگفت‌انگیز هم قابل خرید با این کد نیستند.

بنابراین اگر از هموطنان عزیز خوزستانی هستید روز سوم خرداد را فراموش نکنید. در این روز به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا بیایید و روی هر سبد خرید ۱۰۰ هزار تومانی یا بیشتر، ۴۰ هزار تومان تخفیف بگیرید.

telegram_ad2_1