برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۰۱ اسفند ۱۳۹۷

جشنواره‌های اسفند 97 دیجی‌کالا

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

دیجی‌کالا همزمان با روز مادر، جشنواره «مادر بهار است» را از چهارم تا هفتم اسفند 1397 در وبسایت و اپلیکیشن دیجی‌کالا برگزار می‌کند. همچنین جشنواره «پدر اولین قهرمان»، 21 تا 29 اسفند 1397 برگزار می‌شود. در این جشنواره‌ها می‌توانید هدیه مورد علاقه مادر و پدر را با هر سلیقه‌ای پیدا کنید. در هر دو کمپین در تاریخ ذکر شده، به صفحه کمپین مراجعه کنید و خریدهای خود را از این صفحه با تخفیف‌های شگفت‌انگیز انجام دهید و در قرعه‌کشی شرکت کنید. جایزه برندگان قرعه‌کشی روز مادر و روز پدر ساعت است که بعد از کمپین به برندگان اهدا خواهد شد.

اما آخرین و هیجان‌انگیزترین کمپین دیجی‌کالا در اسفند ماه کمپین «چارشنبه سوری» در 27 و 28 اسفند است. در این کمپین با ورود به صفحه مخصوص کمپین می‌توانید در بازی که مخصوص این کمپین طراحی شده است شرکت کنید. در نهایت از میان شرکت‌کنندگان قرعه‌کشی صورت می‌گیرد و یک نفر برنده PS4، جایزه این قرعه‌کشی خواهد بود.

این جشنواره‌ها می‌توانند فرصت مناسبی برای یک خرید زمستانی و تکمیل کردن لیست خرید کالاهای مختلف باشد. کافی است پیشنهادات شفگت‌انگیز را در زمان‌های مختلف هر سه جشنواره پیگیری و کالاهای مورد نظر خود را با بیشترین تخفیف پیدا کنید.

به روز رسانی (98/02/02):

برندگان  کمپین «مادر بهار است»

حسام رسام

نیلوفر نیازی

میثم امیری مهر

سهند امیراقبالی

نازنین فرساد

برندگان کمپین «پدر اولین قهرمان»

زهره ابوسباع

امید خلیلی

پیوند شعله‌ور

سینا خرمی