برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

جشنواره‌ها۰۳ بهمن ۱۳۹۷

جشنواره شگفت دوازدهم، از ایران برای ایران

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

دیجی‌کالا امسال دوازده ساله شده است و به همین مناسبت جشنواره «شگفت دوازدهم» در تاریخ 6 و 7 بهمن ۹۷ همراه با پیشنهادهایی شگفت‌انگیزتر از همیشه برگزار می‌شود.

دیجی‌کالا از سال ۱۳۸۵ فعالیت خود را با نقد و بررسی دقیق دوربین عکاسی، موبایل و لپ‌تاپ آغاز کرد و در مدت کوتاهی قسمت فروش اینترنتی کالاهای دیجیتال راه‌اندازی شد. دیجی‌کالا متولد ایران است و مهم‌ترین مسئولیت اجتماعی خود را حمایت از کسب‌وکارها و محصولات باکیفیت ایرانی می‌داند. برند ایرانی دیجی‌کالا امروز با همکاری 15 هزار کسب‌وکار ایرانی با یک میلیون تنوع کالایی به عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی خاورمیانه شناخته می‌شود. این فروشگاه اینترنتی در سال‌های گذشته همواره مشتری‎‌محوری را در راس اهداف خود قرار داده است و با اعتماد و همراهی مشتریان وفادار قدرتمندتر از همیشه به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

جشنواره شگفت دوازدهم از لحظه شروع ششم بهمن (12 شب) آغاز می‌شود و تا پایان هفتم بهمن 97 ادامه دارد. در شگفت دوازدهم سفارش‌های بالای ۵۰ هزار تومان ارسال رایگان خواهند داشت. ده‌ها کالا با تخفیف باورنکردنی، صدها کالای شفگت‌انگیز تا 70 درصد تخفیف، کیک جادو که با هر بار کلیک چهار پیشنهاد شگفت‌انگیز روی آن ظاهر می‌شود، همراه با جوایز هیجان‌انگیز شامل محصولات الکترونیکی مثل مانیتور، گوشی موبایل، تلویزیون، ساندبار و ساعت هوشمند از برنامه‌های جشنواره شگفت دوازدهم دیجی‌کالا است. همچنین می‌توانید مسابقات شبکه‌های اجتماعی را نیز در صفحه اینستاگرام دیجی‌کالا دنبال کنید.

این جشنواره می‌تواند فرصت مناسبی برای یک خرید زمستانی و تکمیل کردن لیست خرید کالاهای مختلف باشد. کافی است پیشنهادات شفگت‌انگیز را در زمان‌های مختلف جشنواره پیگیری و محصولات مورد نظر خود را با بیشترین تخفیف پیدا کنید.

به روزرسانی (98/01/21):

برندگان جشنواره شگفت دوازدهم

رامین کسرائی رودبرده                       برنده کارت هدیه 15 میلیون تومانی دیجی‌کالا

ماندانا داوری                                    برنده کارت هدیه 10 میلیون تومانی دیجی‌کالا

مظاهر علیدادی شمس آبادی              برنده کارت هدیه 10 میلیون تومانی دیجی‌کالا

سروش عربشاهی                            برنده کارت هدیه 5 میلیون تومانی دیجی‌کالا

رضا عطشانی                                  برنده کارت هدیه 5 میلیون تومانی دیجی‌کالا

علیرضا عامری فر                              برنده کارت هدیه 1 میلیون تومانی دیجی‌کالا

نیروان توکلی                                   برنده کارت هدیه 1 میلیون تومانی دیجی‌کالا

امیر کلامی                                     برنده کارت هدیه 1 میلیون تومانی دیجی‌کالا

نسترن رمضانی                               برنده کارت هدیه 1 میلیون تومانی دیجی‌کالا