برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

رویداد‌ها۰۷ اسفند ۱۳۹۶

رویداد دورخیز نوآورانه تهران با همکاری دانشگاه علم‌ و صنعت برگزار شد

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

همزمان با چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، اولین دوره از رویداد‌های دورخیز نوآورانه شتاب‌دهنده‌ی تک با حمایت دیجی‌کالا و همکاری دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت از تاریخ ۱۵ الی ۱۹ بهمن امسال برگزار شد.

«دورخیز» یک برنامه آموزشی و عملی ۳ تا ۵ روزه شامل مراحل مختلف است که در آن چالش ها و مسائل سازمان ها، کسب و کار ها و صنایع مختلف در چارچوب محورهای مدنظر مطرح شده و در طول مدت برنامه، تیم ها با حضور در کارگاه های آموزشی، برنامه های منتورینگ و مشاوره و همچنین کارگروهی به دنبال حل این چالش ها با ایده های نوآورانه خود هستند.

[quote font_size=”16″ align=”left”]تیم های برتر این رویداد در حوزه شهری، بارگین، در حوزه سلامت، سلامت بانوان، و در حوزه گردشگری بوم گردش انتخاب شدند.[/quote]

رویداد دورخیز نوآورانه امسال شامل یک دوره 5 روزه آموزشی و عملی بود که از تاریخ ۱۵ بهمن به میزبانی دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. در این برنامه مهندس غضنفری دبیر کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع ایران، مهندس سعادت رییس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، دکتر قنادان رییس سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران سخنرانی کردند. روند کلی دورخیز توسط مهندس عباسی مدیرعامل شتابدهنده تک تشریح و در ادامه سه پنل تخصصی نوآوری شهری، گردشگری و سلامت توسط صاحب نظران و متخصصان این حوزه ها برپا شد.

در رویداد امسال، ۲۰ تیم کاری تشکیل و کارگاه های تخصصی مانند Lean Startup، MVP و مصاحبه با مشتریان توسط کارشناسان و مربیان برگزار شد. تیم ها تحت نظر منتورها به انجام فعالیت های تیمی مشخص شده در برنامه دورخیز مشغول شدند.

به ‌طور کلی، دورخیز نوآورانه با هدف انتقال تجربه، بحث و تبادل نظر میان سرمایه‌گذاران، مدیران ارشد، متخصصان و کارآفرینان که در خلق اکوسیستم نوآوری سه حوزه کلیدی شهری، گردشگری و سلامت فعال هستند، تشکیل شده تا بتواند به شکل گیری و توسعه ی اکوسیستم کارآفرینی در راستای حل مسائل درست و نیازهای کشور جهت دهد.