برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

کارآفرینان ایرانی۱۹ خرداد ۱۳۹۹

بازی رنگ‌ها و ریسه‌ها در دیجی‌کالا

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

سبز، سرخ، طلایی…رنگ‌ها حرف می‌زنند، رنگ‌ها شعر می‌شوند، رنگ‌ها روی جان می‌نشینند و حالا این سنگ‌ها و ریسه‌ها هستند که رنگ‌ها را به بازی گرفته‌ و آن‌ها را به رقص درآورده‌اند؛ و چه شکوهی خلق می‌شود وقتی این همه زیبایی یکجا در هم می‌آمیزند تا هر کدام قصه‌ نهفته در دلشان را روایت ‌کنند.

علیرضا اکبری همان کسی است که هنر و جادوی رنگ‌ها و ریسه‌ها و سنگ‌ها را به خدمت گرفته و از دل آن ظرافتی خلق می‌کند تا جهان پر شود از تلالو و درخشش این زیبایی، این زیبایی یک بار آویز گوش می‌شود و باری دیگر آویزه دست و گردن. حالا این دست‌ها و گردن‌ها هستند که بار امانت زیبایی را به دوش می‌کشند. “گالری ریسه” محصول عشق به ظرافت است که جایش را در دیجی‌کالا باز کرده تا راهی برای عرضه این هنر به علاقه‌مندان آن فراهم کند. هنر این دستان هنرمند را در این ویدئو ببینید.