برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۰۶ مهر ۱۳۹۸

سه روش ساده برای کسب امتیاز از باشگاه مشتریان دیجی‌کالا

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

«دیجی‌کلاب» یا باشگاه مشتریان دیجی‌کالا سرویس جدیدی است که به شما امکان می‌دهد به راحتی از دیجی‌کالا امتیاز دریافت کنید و با تبدیل این امتیازها، از دیجی‌کالا و سایت‌های دیگر کد تخفیف و محصولات رایگان بگیرید. برای دریافت امتیاز از دیجی‌کالا راه‌های مختلفی در نظر گرفته شده است. در این مطلب شما را با سه روش راحت برای کسب و افزایش امتیاز دیجی‌کلاب آشنا می‌کنیم. اما پیش از هر چیز به باشگاه مشتریان دیجی‌کالا بروید و به حساب کاربری خود وارد شوید.

بعد از اینکه برای اولین بار به حساب کاربری خود در باشگاه مشتریان دیجی کالا وارد شدید، میتوانید با یکی از روشهای زیر امتیاز کسب کنید:

روش اول: خرید از دیجی‌کالا

در این روش هربار که از دیجی‌کالا خرید می‌کنید به ازای هر ۱۰ هزار تومان یک امتیاز دیجی‌کلاب به پروفایل شما اضافه می‌شود.
دریافت امتیاز به ساده‌ترین شکل انجام می‌شود و لازم نیست هیچ کاری انجام دهید. هربار که خرید خود را تحویل می‌گیرید امتیاز به طور خودکار به حساب شما منظور خواهد شد.
در این روش سقف امتیاز در هر خرید حداکثر ۱۵۰ امتیاز است.

روش دوم: ثبت نظر برای محصولات

هربار که برای محصولی در سایت دیجی‌کالا نظر ثبت می‌کنید، پس از تایید نظر شما ۵ امتیاز به حسابتان منظور می‌شود.
برای نوشتن نظر در خصوص کالاهای خریداری شده‌تان در سایت دیجی‌کالا به قسمت “همه سفارش‌ها” بروید و گزینه “جزئیات” را انتخاب کنید. در این بخش کافی است روی دکمه “ثبت نظر” کلیک کنید.
سقف امتیاز ثبت نظر در هر سال ۲۴۰ امتیاز است.

روش سوم: معرفی دوستان

برای دعوت از دوستان به دیجی‌کالا، لینک اختصاصی “دعوت دوستان” را از پروفایل خودتان دریافت و با آنها اشتراک بگذارید. پس از اینکه دوستانتان از طریق لینک اختصاصی شما در دیجی‌کالا ثبت نام کردند و اولین خریدشان از دیجی‌کالا را انجام دادند، ۵۰ امتیاز در دیجی کلاب دریافت ‌می‌کنید.
سقف امتیاز دعوت دوستان در هر سال ۵۰۰۰ امتیاز است.

ناگفته نماند که تمام امتیازات کسب شده توسط شما در قسمت «تاریخچه» در «دیجی‌کلاب» قابل مشاهده خواهند بود.