برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

کارآفرینان ایرانی۲۳ فروردین ۱۳۹۹

مجسمه‌هایی از اسطوره‌های ایرانی در دیجی‌کالا

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

فردوسی با آن شاهنامه دلیرانه‌اش، حافظ با آن دیوان دلبرانه‌اش و اسفندیار با آن رزم جانانه‌اش نه فقط در کتاب‌های تاریخ و اسطوره‌شناسی که حالا جایشان را در قفسه‌ها و کتابخانه‌ها و ویترین‌ها باز کرده‌اند و هر کدام با آن چشم‌های نافذشان که میخکوبت می‌کند، روایت می‌کنند تاریخ و آنچه بر آنها گذشت. مجسمه‌هایی که از دل تاریخ آمده‌اند تا یادآور داستان‌ها و اسطوره‌های ماندگار ایرانی باشند.

“برای من مجسمه یه رساله ا‌ست، برای حرف‌هایی که با کلمات نمیشه گفتشون…” و این بار تصویری از اسطوره‌های ایرانی در مجسمه‌هایی پدیدار شده است که با دستانی هنرمند  تراش به پیکرشان خورده است. در این ویدئو گوشه‌ای از مجسمه‌های بسیار را می‌بینید که آماده است تا از کارگاه این هنرمند، این بار از طریق پیوندهایی که فضای مجازی ایجاد کرده است، به دست علاقه‌مندان آن برسد.