برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷

تیم فوتسال دیجی‌کالا نایب قهرمان مسابقات فوتسال برندکاپ شد

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

تیم فوتسال دیجی‌کالا با حضور در دومین مسابقات فوتسال برندکاپ توانست برای بار دوم به فینال این سری از مسابقات برسد و نایب قهرمان شود.

این مسابقات با حضور ۲۰ برند بانکی، خودرویی، محصولات غذایی و تعدادی از شرکت های فعال حوزه فناوری اطلاعات برگزار شد. تیم دیجی‌کالا به مصاف تیم‌های حامیسان، آواتک و تیم هنرمندان رفت. درنهایت با بالا آمدن تیم دیجی‌کالا از مرحله گروهی، با تیمهای اِی‌نِتوُرک، پِیمِنت ۲۴ و قهرمان دوره قبل این مسابقات یعنی دامداران، به ترتیب بازی کرد و موفق شد به مرحله نهایی دست پیدا کند.

[images type=”grid” cols=”two”]
[image link=”402075″ image=”402075″]
[image link=”402077″ image=”402077″]
[/images]