برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

جشنواره‌ها۲۱ اسفند ۱۳۹۵

عینک واقعیت مجازی؛ یک عیدی دیجی‌کالایی

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

اگر در همین چند روز باقی مانده به نوروز از دیجی‌کالا خرید کنید، یک عیدی هیجان‌انگیز می‌گیرید. عیدی دیجی‌کالا یک عینک واقعیت مجازی است که در بسته‌ی سفارش‌ شما قرار می‌گیرد.

رسم است که مردم معمولا عیدی را بعد از تحویل سال و در دید و بازدیدهای خانوادگی به هم می‌دهند. ولی حالا فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا، ۱۰۰ هزار عینک واقعیت مجازی در بسته‌های سفارش ارسالی به مشتری‌ها قرار داده تا به این شکل عیدی سال نو را به آن‌ها بدهد.

برای استفاده از این عینک واقعیت مجازی کافیست اپلیکیشن Google Cardboard یا هر اپلیکیشن واقعیت مجازی دیگری را روی گوشی اندرویدی یا آیفون خود نصب کنید. سپس طبق راهنمایی که در جعبه‌ی این عینک وجود دارد، عینک واقعیت مجازی را به گوشی خود متصل کنید. بعد از آن است که می‌توانید به آسانی هر محتوای واقعیت مجازی که دوست دارید را تماشا کنید.

با عینک واقعیت مجازی دیجی‌کالا از دنیای هیجان‌انگیز تکنولوژی لذت ببرید.

اپلیکیشن Google Cardboard را برای اندروید از گوگل‌پلی دانلود کنید:

google play

اپلیکیشن Google Cardboard را برای آیفون از اپ‌استور دانلود کنید:

دانلود از اپ استور

telegram_ad2_1