برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

در جشنواره 9999 دیجی‌کالا چه گذشت؟ از آمار بیشترین تخفیف‌ها تا پر فروش‌ترین کالاها

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

جشنواره 9999 دیجی‌کالا از 7 تا 9 آذر 99 برگزار شد. این جشنواره به‌عنوان یکی از فستیوال‌های موفق دیجی‌کالا و فضای تجارت الکترونیک ایران، توانست مشارکت خیره‌کننده کاربران و دوستداران خرید آنلاین را جلب کند. در ادامه آمارهای جالب این جشنواره را ببینید؛

میزان تخفیف‌های جشنواره 9999 دیجی‌کالا چقدر بود؟

یکی از آمارهای جالب توجه در هر جشنواره‌ای مجموع تخفیف‌هایی است که کاربران توانسته است از آن بهره‌مند شوند و خرید مقرون‌به‌صرفه‌ای داشته باشند. در جشنواره 9999 دیجی‌کالا به طور میانگین برای هر سفارش، 143 هزار و 585 تومان و به ازای هر کالا به طور متوسط 24 هزار و 130 تومان، برای کاربران صرفه‌جویی شد.

فروشندگان در جشنواره 9999 دیجی‌کالا چقدر فروش داشتند؟

در جشنواره 9999 دیجی‌کالا از 100 هزار فروشنده مارکت‌پلیس، تنها 14 هزار فروشنده توانستند پس از عبور موفق از فیلترهای نظارتی دیجی‌کالا و با ارائه کالاهای تخفیف‌دارد وارد جشنواره شوند؛ یعنی 986 هزار نوع کالا از مجموع 3 میلیون تنوع کالا. نتایج سه روز جشنواره نشان داد که هر فروشنده به‌عنوان کسب‌وکار فعال توانست به طور متوسط بیش از 17 میلیون تومان، فروش داشته باشد.

کاربران در طول جشنواره 9999 دیجی‌کالا چقدر از فروشگاه بازدید کردند؟

توجه کاربران نسبت به جشنواره 9999 دیجی‌کالا خیره‌کننده بود. به طوری که در 3 روز جشنواره، بیش از 23 میلیون و 700 بازدید از جشنواره انجام شد. این یعنی کاربران در هر روز از جشنواره 7 میلیون و 900 مرتبه از پلتفرم دیجی‌کالا بازدید کرده‌اند؛ رقمی که از پیش‌بینی‌های کارشناسان (6 میلیون و 500 بازدید) هم بیشتر است.

کاربران در دقایق ابتدایی شروع جشنواره 9999 دیجی‌کالا چه تعداد کالا خریداری کردند؟

جشنواره 9999 دیجی‌کالا از اولین دقایق بامداد 7 آذر شروع شد. در ساعت ابتدایی آغاز این جشنواره کاربران بیش از 80 هزار کالا خریداری کردند. تعداد کالاهای تخفیف دار این جشنواره 400 هزار کالا بود.

تا پایان جشنواره 9999 دیجی‌کالا چه تعداد کالا به فروش رسید؟

در جشنواره 9999 دیجی‌کالا کاربران بیش از 3 میلیون و 400 هزار کالا به فروش رفت. این تعداد از میان 986 هزار نوع کالای شرکت داده شده در جشنواره اتفاق افتاده است.

در جشنواره 9999 دیجی‌کالا چند مشتری مشارکت داشتند؟

در طول 3 روز جشنواره 9999 دیجی‌کالا بیش از 500 هزار نفر از کاربران دیجی‌کالا به‌عنوان مشتری از میان کالاهای شرکت داده شده در جشنواره دست به انتخاب زدند.

کدام کالاها در جشنواره 9999 دیجی‌کالا بیش از همه به فروش رسید؟

استقبال کاربران دیجی‌کالا در میان کالاها بیش از هر چیز مربوط به این سه کالا بود؛ کرم رفع ترک پا، گیره‌ی بند ماسک و کنسرو ماهی. اما به لحاظ قیمتی، پرفروش‌ترین کالاها مربوط به سه گوشی موبایل بود.

کدام مناطق ایران در جشنواره 9999 دیجی‌کالا بیشترین خرید را داشتند؟

دیجی‌کالا با گستردگی بسیار در سراسر ایران، با استقبال تمام مردم از مناطق مختلف ایران مواجه شده است. بر اساس گزارش سال 98 دیجی‌کالا بیش از 12 هزار روستا در ایران، دست کم یک بار از دیجی‌کالا خرید کرده‌اند. در جشنواره 9999 بیشترین استقبال، بعد از تهران مربوط به کاربران استان‌های البرز، اصفهان، خراسان رضوی و فارس بود.

عملکرد مرکز تماس در جشنواره 9999 دیجی‌کالا چگونه بود؟

در مدت سه روز برگزاری جشنواره 9999 دیجی‌کالا مرکز تماس توانست به بیش از 95 هزار تماس پاسخ دهد که از میان تنها 0٫96 % از تماس‌ها از دست رفت. همچنین همکاران مرکز تماس، در مجموع به اندازه 2052 ساعت و 23 دقیقه و 10 ثانیه با مشتریان صحبت کردند که بخش اعظم تماس‌ها (95٫31%) زیر 25 ثانیه بوده است. آمار گفتگوی اینترنتی با مشتریان نشان می‌دهد که در طول جشنواره، مرکز تماس دیجی‌کالا با نزدیک به 69 هزار مشتری چت اینترنتی داشته است که از این میان 50 گفتگو از دست رفته است. در نهایت در جشنواره 9999 دیجی‌کالا به بیش از 18 هزار ایمیل در کمتر از 5 ساعت پاسخ داده شده است.

در تصویر زیر آمارهای جشنواره 9999 دیجی‌کالا را به صورت کامل مشاهده کنید؛

گزارش جشنواره 9999 دیجی‌کالا

آیا شما هم در جشنواره 9999 دیجی‌کالا به‌عنوان کاربر یا فروشنده شرکت داشتید؟ تجربه خود را با ما در میان بگذارید.