اتحاد 99

غول‌های فناوری ایران در مسیر انتخابات

انتشار اولین لیست انتخاباتی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران حکایت از جمع ‌شدن گروهی موسوم به اتحاد 99 دارد که در صورت راه‌یابی به هیات مدیره بزرگترین تشکل صنفی حوزه فناوری اطلاعات، در پی انتخابات ۲۳ آذرماه، در یک دهه گذشته کم‌نظیر خواهد بود.

در این لیست ترکیب کاملی از سه شاخه شرکت‌ها، فروشگاه‌ها و مشاورین سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به چشم می‌خورد که در آن ترکیب و تنوع بی‌سابقه‌ای را از شرکت‌های نوپای تجارت الکترونیکی و استارت‌آپ‌ها، اپراتورهای موبایل و اینترنتی، شرکت‌های بانکداری الکترونیکی و غول‌های نرم‌افزاری ایران به همراه فروشگاه‌های مطرح حوزه سخت افزار می‌توان مشاهده کرد.

اتحاد 99 با شعار “صنف متحد، سازمان مطالبه‌گر، پیش به سوی اقتصاد دیجیتال” اعلام موجودیت کرده است. این گروه انتخاباتی با عضویت ۲۱ کاندیدای انتخابات دوره پنجم سازمان نظام صنفی تهران امکان حضور جدی اعضای هیات مدیره یا مدیران عامل شرکت‌هایی همچون کافه‌بازار و دیجی‌کالا، همراه اول و آسیاتک، فناپ و توسن، پویا ، برید سامانه نوین را در این میان فراهم کرده است که فهرست کامل آن روی وبگاه رسمی اتحاد 99 به آدرس اینترنتی www.etehade99.com قابل مشاهده است.

اتحاد 99

محمد باقر اثنی‌عشری ، مدیرعامل موسسه پرسش (پویندگان راز ستاره شمال)، درباره دلیل انتخاب نام اتحاد 99 گفت: ماموریت هیئت مدیره دور پنجم تا سال ۱۳۹۹ و آستانه ورود به قرن جدید است. این گروه انتخاباتی با ‌نگاه به این فرصت گرانبها، نام اتحاد 99 را برگزیده است تا بازتابی از میراث و ریشه‌هایش در گذشته و نگاهش به آینده باشد.

سعید محمدی، شریک موسس و مدیرعامل دیجی‌کالا و یکی از اعضای گروه انتخاباتی اتحاد 99 در ویدیو زیر از چالش‌های صنفی و برنامه‌هایش برای حضور در انتخابات سازمان نظام صنفی رایانه ای می‌گوید.

در وبگاه رسمی اتحاد 99 علاوه بر فهرست و معرفی نامزدها به صورت ویدیویی و متنی برنامه و ارزش‌های اتحاد ۹۹ هم آمده است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به بازنگری در رویکرد، عملکرد و قوانین این نهاد صنفی و تمرکز بر جذب و حفظ سرمایه‌های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره کرد.

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای دوازده سال پیش با همراهی انجمن شرکت‌های انفورماتیک تاسیس شده و با داشتن گستره‌ای ملی امسال پنجمین دوره انتخابات صنفی را در تهران برگزار می‌کند. طبق اعلام رسمی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، انتخابات تهران در روز پنجشنبه ۲۳ آذرماه برگزار می‌شود این سازمان به پشتوانه قانون مصوب مجلس شورای اسلامی تاسیس شده و حکم رییس سازمان نظام صنفی کشور به امضا رییس‌جمهور می‌رسد.

1 دیدگاه شما*
محیط کار دیجی‌کالا