اقدامات دیجی کالا در دوران کرونا

استخدام‌های جدید دیجی‌کالا برای افزایش ظرفیت

با انتشار اطلاعیه جذب ۲ هزار نیروی جدید، راه‌اندازی انبارها و مراکز پردازش در ۸ استان دیگر کشور و نیز بهبود برخی از فرآیندهای پردازش، محدودیت بازه‌های ارسال در دیجی‌کالا برداشته شد.

همزمان با بحران کرونا، بخش بسیار زیادی از جامعه برای کاهش تردد و کمک به قطع زنجیره شیوع کرونا، به خرید آنلاین کالاهای مورد نیاز خود رو آوردند. افزایش یک شبه و شدید خریدهای آنلاین باعث شد تا تعدادی از مشتریان با عدم امکان  انتخاب بازه ارسال روبه‌رو شوند. همزمان همکاران دیجی‌کالا برای پردازش، تأمین، بسته‌بندی و ارسال سفارش‌ها با حجم کار بسیار زیادی روبه‌رو شدند.

برای حفظ کیفیت خدمات دیجی‌کالا به مشتریان و حفظ سلامت همکارانمان در قدم اول به صورت کوتاه مدت تصمیم گرفتیم که بازه‌ ارسال سفارش‌ها را به طور موقت، محدود کنیم تا تأمین و ارسال کالاهای ضروری با سرعت بیشتری انجام و سفارش‌ها با رعایت کامل استانداردهای بهداشتی ارسال شود. این باعث شد تا برخی از هموطنان امکان ثبت سفارش را در روزهای گذشته از دست بدهند.

در گام بعدی با انتشار اطلاعیه جذب ۲ هزار نیروی جدید و شروع مصاحبه‌ها از روز دوم فروردین ۱۳۹۹ ظرفیت ارسال و پردازش را با توجه وسعت مراکز و انبارهای دیجی‌کالا به حداکثر رساندیم.

با گذشت ۱۷ روز از فروردین بیش از ۷۰۰ نفر جذب و برای افزایش ظرفیت فروش آنلاین دیجی‌کالا و ۴۰ هزار کسب‌وکاری که محصولاتشان را از طریق دیجی‌کالا به سراسر کشور عرضه می‌کنند مشغول به کار شدند. روند استخدام‌ تا جذب ۲ هزار نیروی جدید ادامه خواهد داشت.

اگر از کسانی هستید که در روزهای گذشته با پیام عدم امکان ثبت سفارش مواجه شده‌اید، عذرخواهی ما را بپذیرید. خوشبختانه هم اکنون با اقدامات مختلف و بهبودهایی که در بخش‌های مختلف دیجی‌کالا انجام گرفت، محدودیت‌های بازه‌های ارسال سفارش برداشته شده است.

گفتنی است مشاغلی مانند کافه‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها و تعدادی از مشاغل دیگر در همه‌گیری جهانی کرونا امکان ادامه‌ی همکاری با تعدادی از کارکنان خود را برای مدتی از دست می‌دهند. بنابراین برای حمایت از این گروه تصمیم گرفتیم در جذب ۲ هزار همکار جدید در دیجی‌کالا، اولویت با افرادی که در این مشاغل فعال بوده‌اند باشد و از حضور آن‌ها در دیجی‌کالا استقبال کنیم. امیدواریم زمانی که شرایط به حالت عادی برگشت این عزیزان در صورت تمایل بتوانند به مشاغل قبلی خود برگردند.

برای اطلاع از فرآیندهای مصاحبه و استخدام این لینک در دسترس است.

شرایط همکاری در برخی مراکز دیگر دیجی‌کالا در سایر شهرهای کشور (علاوه بر تهران) در دیجی‎کالا وجود دارد، در صورت تمایل می‌توانید درخواست خود را ثبت کنید تا همکاران منابع انسانی دیجی‌کالا با شما در ارتباط باشند.

مراحل اولیه ثبت‌نام آنلاین از این لینک در دسترس است.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟