این جمعه لازمت میشه

آخر هفته‌‌ی باورنکردنی در جشنواره «این جمعه لازمت میشه» دیجی‌کالا!

یک آخر هفته‌ی هیجان‌انگیز در دیجی‌کالا با تخفیف‌های شگفت‌انگیز در راه است. جمعه هشتم آذر ماه، دیجی‌کالا جشنواره‌ی «این جمعه لازمت میشه!» را برگزار می‌کند. آنچه نیاز دارید از میان کالاهای متنوع جشنواره با تخفیف شگفت‌انگیز بخرید و علاوه بر آن شانس خود را برای شرکت در قرعه‌کشی جشنواره امتحان کنید.

[box]

تا 60٪ تخفیف در جشنواره‌ی «این جمعه لازمت میشه!» دیجی‌کالا

[/box]

در «این جمعه لازمت میشه!» دیجی‌کالا چه خبر است؟

[quote align=”left”]جشنواره‌‌ی «این جمعه لازمت میشه!» از 12 شب پنجشنبه شروع می‌شود و تا 24 ساعت بعد یعنی نیمه‌شب جمعه 8 آذر ادامه دارد.[/quote]

یک آخر هفته‌ی سرد و دلچسب پاییزی را تصور کنید که روی کاناپه لم داده‌اید و در کنار خانواده گل می‌گویید و گل می‌شنوید. لپ‌تاپتان را باز و در یک حراج جذاب و بزرگ دیجی‌کالایی هر چیزی که می‌خواهید با یک کلیک به سبد خریدتان اضافه می‌کنید.

تا 60 درصد تخفیف!

جشنواره “این جمعه لازمت میشه” از بامداد هشتم آذر 98 آغاز می‌شود. در این جشنواره کالاهای شگفت‌انگیز در چهار دسته‌بندی با عنوان‌های مد و پوشاک، از خانه تا سفر، کالای دیجیتال و سوپرمارکت با تخفیف‌هایی تا 60 درصد عرضه خواهند شد. در ساعت 9 صبح و 6 بعد از ظهر هم به تعداد کالاهایی که تا 60 درصد تخفیف دارند، افزوده می‌شود.

یا بخت، یا اقبال!

در این جشنواره علاوه بر سفارش کالا می‌توانید در قرعه‌کشی «یا بخت، یا اقبال» شرکت و شانس خود را امتحان کنید. برای شرکت در این قرعه‌کشی قبل از هر کاری باید وارد حساب کاربری خود شوید. پس اگر حساب کاربری ندارید، همین الان با رفتن به صفحه‌ی ثبت نام در دیجی‌کالا ثبت نام کنید تا فرصت را از دست ندهید.

در این قرعه‌کشی از بین کاربران جدید دیجی‌کالا، هزار نفر اول برنده‌ی 100 هزار تومان هدیه روی خریدهای بیش از 300 هزار تومان می‌شوند. بعد از انتخاب هزار نفر اول، بقیه‌ی شرکت‌کنندگان به صورت خودکار در قرعه‌کشی 200 کارت هدیه‌ی 50 هزار تومانی شرکت داده خواهند شد. علاوه بر این همه‌ی کاربران دیجی‌کالا می‌توانند با فشار دادن دکمه‌ی قرمز در صفحه‌ی مخصوص قرعه‌کشی «یا بخت، یا اقبال» در طول روز 8 آذر، از کدهای تخفیف مخصوص این جشنواره استفاده کنند.

[button color=”red” link=”https://www.digikala.com/landings/red-button-flash-sales/?utm_source=blog-post&utm_medium=DIGIKALAMAG&utm_campaign=blackfriday&utm_term=609799&utm_content=button” size=”big” align=”center” target=”_blank” font_weight=”bold” radius=”10″ rel=”follow” outer_border=”true” outer_border_color=”#000000″]ورود به قرعه‌کشی «یا بخت، یا اقبال»[/button]

دو برابر امتیاز دیجی‌کلاب!

اعضای باشگاه مشتریان دیجی‌کالا (دیجی‌کلاب) در طول جشنواره‌ی «این جمعه لازمت میشه!» دو برابر امتیاز دریافت می‌کنند و شانس شرکت در گردونه‌ی دیجی‌کلاب را به ازای هر خرید خواهند داشت.

ارسال رایگان برای سفارش‌های بالای 50 هزار تومان!

سفارش‌های بالای 50 هزار تومان در روز جشنواره با درج کد تخفیف مشخص شده در صفحه‌ی ویژه‌ی جشنواره رایگان ارسال خواهد شد.

یک آخر هفته‌ی عالی!

هر برنامه‌ی دیگری برای آخر هفته داشتید فراموش کنید! این آخر هفته در خانه بمانید، لپ‌تاپ خود را باز کنید، گوشی موبایلتان را در دست بگیرید و هرچه لازم دارید با مناسب‌ترین قیمت بخرید.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟