بازگشت دوباره فیدیبوک

فیدیبوک اولین دستگاه کتابخوان فارسی و ایرانی به شمار می‌رود که با پشتیبانی کامل از زبان فارسی، به بیش از 30هزار عنوان کتاب دسترسی دارد. با این دستگاه می‌توان کتاب‌های الکترونیک و متون فارسی را با حفظ کامل حقوق ناشر و نویسنده مطالعه کرد.

فیدیبوک مثل تمام کتابخوان‌های حرفه‌ای  دیگر از تکنولوژی e-ink استفاده می‌کند‌‌ که باعث می‌شود تجربه کتاب خواندن شبیه به کتاب‌های کاغذی باشد. سری جدید فیدیبوک از لحاظ سخت‌افزاری و فنی هیچ تغییری نداشته است، اما به لحاظ نرم‌افزاری به‌روز رسانی‌های زیادی داشته که کیفیت مطالعه و لذت خوندن کتاب را بیشتر می‌کند.

همانطور که اشاره کردیم مطالعه با این صفحات الکترونیکی، تجربه‌ای شبیه به کتاب کاغذی را تداعی می‌کند، چرا که تصاویر ثابت‌اند و نیاز به تجدید ندارند، همچنین در این تکنولوژی زاویه دید بازتر است و به جای تابش نور از صفحه نمایش، کاربر با نور محیط کتاب می‌خواند. نوشته‌ها روی فیدیبوک در نور آفتاب محو و کمرنگ نمی‌شوند و نسبت کنتراست آن تا حد زیادی نزدیک به کاغذهای معمولی است.

برای اینکه بتوانیم در شرایط مختلف، خیلی راحت کتاب بخوانیم، هر لحظه و هرکجا اراده کنیم، هر کدام از کتاب‌های محبوب‌‌مان را در دست داشته باشیم، بتوانیم نور پس‌زمینه صفحه نمایش را با نور محیط تنظیم کنیم و حتی نوع و سایز فونت‌ کتاب‌ها را خودمان انتخاب کنیم، بهترین انتخاب فیدیبوک است. همین ویژگی‌های فیدیبوک را به جذاب‌ترین کتاب‌خوان برای کاربران فارسی‌زبان تبدیل کرده‌است. کار کردن با فیدیبوک واقعا راحت و روان است طوری که کتاب‌ خواندن را برای هر سن و سالی جذاب‌تر می‌کند. این کتاب‌خوان محیطی زیبا دارد و از اکثر فرمت‌های کتاب و عکس پشتیبانی می‌کند.

فیدیبوک به راحتی می‌‌تواند روزی چند ساعت ما را از موبایل و تبلتمان بی‌نیاز کند. فیدیبو برای اینکه بتواند تمام مخاطبان خود را راضی کند منوهای فیدیبوک را بسیار شفاف و روان طراحی کرده ‌است تا هر کاربر فارسی زبان بتواند به راحتی در آن گشت و گذار ‌کند. ابعاد کوچک و خوش‌دست فیدیبوک با وزن ۱۹۰ گرم، باعث شده محدودیتی برای پیدا کردن جا برای آن نداشته باشیم.

اگر حمل و نقل کتاب کاغذی برای شما مشکل است. اگر به دنبال کتابخوانی هستید که زبان فارسی رو پشتیبانی کند و می‌خواهید با پول کمتر کتاب بیشتری بخوانید، فیدیبوک برای شما ساخته شده است.

از شما دعوت می‌کنیم با ما همراه باشید تا نگاه نزدیکی به کتاب‌خوان فیدیبوک داشته باشیم.

[button color=”red” link=”https://www.digikala.com/mag/video/%D9%81%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D8%A8%D9%88%DA%A9/” size=”big” align=”center” target=”_blank” rel=”follow”]درباره فیدیبوک[/button]

حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟
اپ iOS دیجی‌کالا
چگونه اپ iOS دیجی‌کالا را دانلود کنیم