برگزاری کارگاه آموزشی ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا

مسابقه‌ی ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا در پایان تابستان امسال برگزار خواهد شد. از زمستان ۱۳۹۴ که خبر برگزاری این مسابقه اعلام شد، تیم‌های شرکت‌کننده پا به عرصه‌ای تازه گذاشتند: شرکت‌کردن در رقابتی دشوار با هدف تجاری‌سازی فناوری رباتیک کشور. نخبگانی که با اتکا به توانمندی خود پذیرفتند فعالیت‌شان را از مرزهای دانشگاه‌ها فراتر ببرند و مهارت‌های خود را در میدان عمل محک بزنند. از آن روز تا حالا، مراحل بسیاری را پشت سر گذاشته‌ایم که خبرها و اطلاعیه‌های آن از طریق دیجی‌کالا مگ به اطلاع شما رسیده است.

با نزدیک‌شدن به این رویداد، رقابت میان برترین‌های رباتیک کشور روزبه‌روز حساس‌تر می‌شود. تیم‌ها امیدوارند توانایی‌شان را که ریشه در تلاش‌های چندین ساله دارد، به بهترین شکل ممکن ارایه کنند. هم‌زمان با فعالیت تیم‌ها، شورای علمی مسابقه برای بازدید از تيم‌های شرکت‌کننده به گوشه‌‌کنار کشورمان سفر کردند. هدف از این بازدیدها، همراهی با تیم‌ها در این مسیر جدید و اطمینان از عملکرد مناسب آن‌ها بود. پس‌ازآن، نشستی به‌منظور جمع‌بندی ارزیابی‌های صورت‌گرفته در اين بازديدها برگزار شد. حاصل این نشست، شناسایی نقاط نیازمند بهبود تیم‌های شرکت‌کننده بود. بر پایه‌ی همین نقاط، شرکت دانش‌بنیان «شزان» به‌عنوان همکار فنی و اجرایی این مسابقه، با حمایت دیجی‌کالا كارگاهی آموزشی را طراحی و آن را در پارک فناوری پرديس، برگزار کرد.

در این رويداد سه‌روزه، شرکت‌کنندگان در فضايي صميمانه با هدف مشترکِ ارتقای دانش فنی خود گرد هم آمدند و اعضای شورای علمی مسابقه، به آموزش مفاهیم کاربردی پرداختند. در اين شورا، اساتيد منتخبِ هيات‌های علمی دانشگاه‌های مطرح كشور هم‌چون دانشگاه صنعتی اميركبير، دانشگاه صنعتی شريف، دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد اسلامی قزوين حضور دارند.

علاوه بر ارایه‌ی محتوای آموزشی، تیم‌ها فرصت آشنایی و گفت‌وگو درباره‌ی حوزه‌های فعالیت و چالش‌های خود را پیدا کردند. در این رویداد هم رقابت ميان تيم‎ها كاملا به چشم می‌خورد؛ البته این بار در لیگ فوتبال‌دستی و پینگ‌پنگ! در روز دوم کارگاه، با فرا رسیدن شب و کامل‌شدن ماه، بهترین فرصت برای رصد آسمان شب فراهم شد. در پایان این روز هم اعضای تيم‌ها در کنار برگزارکنندگان، برای آماده‌کردن غذا با یکدیگر همكاری كردند! در پایان روز سوم، تیم‌های شرکت‌کننده و برگزارکنندگان، گفت‌وگویی شنیدنی درباره‌ی آینده‌ی تحولات فناورانه‌ی کشورمان انجام دادند و به این پرسش پاسخ دادند که آیا اساسا ارسال کالا با ربات پرنده در آینده‌ی نزدیک، امکان‌پذیر است یا خیر؟

در ادامه، مختصری از آن‌چه در این کارگاه سه‌روزه گذشت، تقديم شما شده است:

منبع: Digikala Tech

Drone_Footer