خبرهای خوش ماه مهر

کم‌کم به آخر تابستان نزدیک می‌شویم. این روزها، پاییز با نسیم عصرگاهی و آفتاب مهربان‌تر از تابستان، سعی می‌کند خودی نشان دهد و به ما یادآوری ‌کند که حالا درست وقت ترانه‌ی قدیمی «بوی ماه مهر» رسیده است. چند هفته‌ی دیگر پاییز شیرین و دلچسب با همه‌ی استرس‌هایش فرا می‌رسد.

[quote font_size=”14″ align=”right”]خیلی از ما هنوز هم وقتی کیف و کوله‌های باب اسفنجی، مرد عنکبوتی و سفیدبرفی را می‌بینیم دلمان برای آن روزها تنگ می‌شود.[/quote]فرقی نمی‌کند که دانش‌آموز و دانشجو هستید یا سال‌ها از دوران تحصیل شما گذشته است، حال و هوای مهر، همه‌ی ما را به یاد خاطرات شیرین مدرسه و کلاس درس می‌اندازد. دویدن در حیاط مدرسه، زنگ‌های تفریح و نقاشی روی تخته، اخم کردن ناظم یا خوب‌ها و بدهای روزهای بدون معلم.

بیشتر از همه‌ی این‌ها، روزهای آخر تابستان برای ما خاطره‌انگیز است. یعنی همان روزهای هیجان‌انگیز قبل از مدرسه، روزهایی که برای خرید لوازم التحریر در فروشگاه‌های شلوغ به دنبال دفترهای صدبرگ و چهل برگ می‌گشتیم.

اگر محصل هستید، فراموش نکنید اشتیاق این روزها تکرار نشدنی‌ است. شاید هم این روزها شوق خواهر و برادر کوچکترتان برای خرید مدرسه شما را به وجد می‌آورد. بهتر از همه این‌ها، اگر فرزندتان برای بار اول به مدرسه قدم می‌گذارد خاطره انگیزترین روزهای زندگی یک کودک را با او شریک هستید؛ پس قدر این روزها را بدانید.

[quote font_size=”14″ align=”right”]اگر فرزندتان برای بار اول به مدرسه قدم می‌گذارد خاطره انگیزترین روزهای زندگی یک کودک را با او شریک هستید[/quote] اگر روزهای تحصیل را مدت‌هاست پشت سر گذاشته‌اید، باز هم می‌توانید خودتان را به خرید یک کوله جدید، یا چند دفترچه میهمان کنید. شاید هم روزهای آخر تابستان امسال فرصت خوبی باشد برای این که شادی را با هدیه دادن یک بسته مداد شمعی یا آبرنگ با کلاس اولی‌ها تقسیم کنید.

اگر می‌خواهید پاییز را با خاطره‌ای شیرین شروع کنید تا خبرهای آینده، همراه ما باشید.

دیجی‌کالا برنامه‌های غافلگیر کننده‌ و هیجان‌انگیزی برای شما دارد!

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا