یک آخر هفته‌ی باورنکردنی در جشنواره‌ی «جمعه به خرید» دیجی‌کالا!

یک جمعه‌ی هیجان‌انگیز با تخفیف‌های باورنکردنی در راه است. جمعه سوم آذر، دیجی‌کالا جشنواره‌ی «جمعه به خرید» را هم‌زمان با بلک فرایدی در همه‌ی دنیا برگزار می‌کند.

[box]

از ۹۹/۹/۷ تا ۹۹/۹/۹ از ۹٪ تا ۹۹٪ تخفیف!

[/box]

بلک فرایدی یک روز استثنایی در همه‌ی دنیاست. اما چرا این روز با جمعه‌های دیگر متفاوت است؟ آخرین جمعه‌ی نوامبر روزی است که فروشگاه‌های بزرگ دنیا عجیب و غریب‌ترین تخفیف‌ها را به مشتریانشان می‌دهند. آن‌قدر که بعضی‌ها شب را پشت در فروشگاه‌ها می‌خوابیدند و به خاطر خرید در این حراج ویژه هر سال صف‌های طولانی و جنگ‌ودعوا به پا بود، تا این‌که پای فروشگاه‌های اینترنتی به بلک فرایدی باز شد.

یک آخر هفته‌ی سرد و دلچسب پاییزی را تصور کنید که روی کاناپه لم داده‌اید و در کنار خانواده گل می‌گویید و گل می‌شنوید. لپ‌تاپتان را باز می‌کنید و در یک حراج جذاب و بزرگ دیجی‌کالایی هر چیزی که می‌خواهید با یک کلیک به سبد خریدتان اضافه می‌کنید.

در «جمعه به خرید» دیجی‌کالا چه خبر است؟

امسال دیجی‌کالا، همزمان با حراج بزرگ‌ترین فروشگاه‌های دنیا مثل آمازون و والمارت، یک جشنواره‌ی فراموش نشدنی به نام «جمعه به خرید» برگزار می‌کند.

جشنواره‌‌ی «جمعه به خرید» درست از 12 شب پنجشنبه شروع می‌شود و تا 24 ساعت بعد یعنی نیمه‌شب جمعه 3 آذر ادامه دارد.

شگفت‌انگیزهای دو ساعتی

در «جمعه به خرید» شگفت‌انگیزهای محبوب دیجی‌کالا دوساعتی می‌شوند و هر دو ساعت، 10 پیشنهاد شگفت‌انگیز جدید روی سایت قرار می‌گیرد. این یعنی جمعه 3 آذر 120 کالا با تخفیف‌های شگفت‌انگیز در انتظار شماست.

تخفیف‌های 50 درصدی برای هر چیزی که فکرش را می‌کنید

هیجان‌انگیزترین قسمت جشنواره‌ی «جمعه به خرید» دیجی‌کالا تخفیف‌های 50 درصدی است. در این جشنواره‌ی جذاب یک روزه، سه بار در ساعت‌های 12 شب، 12 ظهر و 9 شب سه گروه کالای نصف قیمت قرار می‌گیرد که هرکدام تنها سه ساعت روی سایت فعال هستند. در این گروه‌ها کالاهای مختلف را می‌توانید پیدا کنید.

این یعنی هر چیزی که فکرش را می‌کنید؛ از پرطرفدارترین لوازم دیجیتال و وسایل خانه گرفته تا اسباب بازی، لوازم آرایشی، کیف چرمی، دوربین و وسایل ورزشی را می‌توانید در کالاهای نصف قیمت پیدا کنید.

20 هزار تومان تخفیف بیشتر

یک کد تخفیف 20 هزارتومانی خریدتان را در جشنواره «جمعه به خرید» دل‌چسب‌تر می‌کند. کد تخفیف مخصوص جشنواره که همان روز اعلام می‌شود، برای هر سبد خرید بالای 150 هزار تومان و روی همه‌ی کالاهای سایت (به‌جز شگفت‌انگیزها) قابل استفاده است.

ارسال رایگان خریدهای بالای 50 هزار تومان به سراسر ایران

امسال فوق‌العاده‌ترین خرید را در «جمعه به خرید» دیجی‌کالا تجربه کنید. تخفیف‌های فراموش نشدنی و خرید آسان بدون ایستادن در صف و گشتن دنبال جای پارک ماشین می‌تواند خیال هرکسی را راحت کند. در کنار این‌ها دیجی‌کالا خریدهای بالای 50 هزار تومان را به سراسر ایران رایگان ارسال می‌کند.

منتظر خبرهای بیشتر از هیجان‌انگیزترین جمعه‌ی سال باشید.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟