بازگشت به مدرسه

همین الان لوازم مدرسه و دانشگاه را با تخفیف شگفت‌انگیز بخرید!

جشنواره بازگشت به مدرسه شروع شد. این یک جشنواره هیجان‌انگیز با کلی تخفیف، جایزه و برنامه‌های ویژه است.

برای اول مهر و بازگشت به مدرسه و دانشگاه آماده‌اید؟

ویژگی خوب جشنواره «بازگشت به مدرسه» دیجی‌کالا این است که هر چیزی لازم دارید را از کیف و کفش گرفته تا مداد و پاک‌کن و چراغ مطالعه، می‌توانید یک جا بخرید.  همه کالاهای مورد نیاز شما از برندهای مختلف در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا وجود دارند. می‌توانید قبل از خرید ویژگی‌های آن‌ها را با هم مقایسه کنید و نظرات مشتریان را بخوانید.

6 چیزی که برای مدرسه و دانشگاه لازم دارید!

خرید اول مهر را به تأخیر نیندازید و از همین امروز به فکر خرید وسایل مورد نیاز خود باشید. کافیست یک لیست از همه‌ی چیزهایی که لازم دارید تهیه کنید و در جشنواره‌ی دیجی‌کالا آن‌ها را با کمترین قیمت بخرید. این جشنواره از 10 شهریور شروع می‌شود و تا 5 مهر ادامه دارد.

اگر دانش‌آموز هستید

برای خرید اول مهر این 6 کالا را در اولویت لیست خریدتان بگذارید.

1. کیف و کوله

مدرسه با کیف و کوله‌های رنگارنگش معنی پیدا می‌کند. اگر برای بچه‌های کوچک‌تر خرید می‌کنید بهتر است به وزن و اندازه‌ی کوله‌ها دقت کنید. می‌توانید با در نظر گرفتن قیمت، وزن و اندازه، چند مدل را انتخاب کنید و بعد از فرزندتان بخواهید از بین آن‌ها یکی را انتخاب کند.

1. کفش

کفش مدرسه باید راحت و سبک باشد. کفش‌های ورزشی با تنوع زیاد رنگ و مدل می‌توانند انتخاب‌ خوبی برای شما باشند.

1. نوشت‌افزار

فهرستی از نوشت افزار مورد نیازتان بنویسید تا چیزی از قلم نیوفتد. مداد، خودکار، پاک‌کن و غلط‌گیر، تراش، مداد فشاری، ماژیک هایلایت و یک جامدادی و هرچیزی که که نیاز دارید را به این فهرست اضافه کنید.

1. دفتر و دفترچه

این روزها بازار پر است از دفترهای متنوع با طرح‌ها و رنگ‌های بسیار جذاب. تنوع آن‌ها آن‌قدر زیاد است که هر طرح و رنگ عجیبی هم بخواهید، یا طرفدار هر شخصیت کارتونی که باشید، از مینیون و بابی اسفنجی گرفته تا بت‌من و آدم فضایی‌ها دفتر مورد علاقه‌تان را پیدا می‌کنید.

1. وسایل نقاشی

فرقی نمی‌کند چند ساله هستید. حتما به سبد خریدتان وسایل نقاشی مثل قلم‌مو، مداد رنگی، ماژیک، آبرنگ، پاستل و حتی خمیر بازی اضافه کنید. ابزار نقاشی شور و اشتیاق مدرسه را برای همه دوچندان می‌کند.

1. ظرف غذای مدرسه

بچه‌ها در سن رشد بیش از هر چیز به غذای سالم نیاز دارند. یک ظرف غذای کوچک رنگی می‌تواند بچه‌ها را به بردن میوه و غذای خانگی تشویق کند.

اگر دانشجو هستید

برای خرید اول مهر این 6 کالا را در اولویت لیست خریدتان بگذارید.

1. کیف و کوله

هر دانشجو در هر رشته‌ای کیف مخصوص به خود را لازم دارد. اگر دانشجوی مهندسی هستید و همیشه لپ‌تاپ همراه شماست، کوله‌ی مخصوص لپ‌تاپ اولویت خرید شماست. اگر دانشجوی هنر هستید و همیشه کلی رنگ و کاغذ را با خودتان دارید یک کوله بزرگ رنگی انتخاب کنید. اگر دانشجوی پزشکی هستید و همیشه کتاب‌های سنگین به همراه دارید، یک کیف سبک و جادار انتخاب کنید. اگر اهل جزوه نوشتن نیستید یک کیف دوشی کوچک برای یک خودکار و دفترچه، برای شما کافی است.

1. لپ‌تاپ، تبلت و فلش مموری

دانشجوهای مختلف با توجه به کارشان به لپ‌تاپ و تبلت نیاز دارند. اگر کار و رشته شما به گرافیک و نرم‌افزارهای سنگین‌تر مرتبط است، در خرید لپ‌تاپ خود وسواس بیشتری به خرج دهید. مقایسه و نقد‌ و‌ بررسی‌های فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا می‌تواند به شما در انتخابتان کمک کند.

1. لوازم‌التحریر

اگر از همین اول ترم به فکر یک جزوه درست و حسابی هستید، همین حالا یک جامدادی، ماژیک هایلایت و چند خودکار و روان‌نویس رنگی را به سبد خریدتان اضافه کنید.

1. دفتر کلاسوری

یک دفتر کلاسوری خوب و محکم خیلی وقت‌ها می‌تواند کل چهار سال دانشگاه برای شما باقی بماند. کافیست هر ترم یک بسته برگه مناسب دفترتان تهیه کنید.

1. دفترچه و استیکی نوت

اگر نگران فراموش کردن برنامه‌هایتان هستید، یک دفترچه و چند استیکی نوت رنگی می‌تواند به برنامه‌ریزی‌های شما نظم بدهد.

1. وسایل خانه دانشجویی

اگر خانه پدری را برای دوره دانشجویی ترک می‌کنید و برای تحصیل به شهر دیگری می‌روید، سری هم به ملزومات خانه دانشجویی بزنید. دیجی‌کالا برای شما هم تخفیف ویژه در نظر گرفته است.

جشنواره «بازگشت به مدرسه» امروز آغاز شده و تنها تا 5 مهر ادامه دارد. همین امروز دست به کار شوید و فرصت یک خرید لذت بخش را با تخفیف ویژه دیجی‌کالا را از دست ندهید.
تولد دوسالگی دیجی‌کالا مگ

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

بازدید معاونان رییس‌جمهور از غرفه‌ی دیجی‌کالا در نمایشگاه صنایع‌دستی
بازخورد کاربران