جشنواره فروش وسایل آشپزی دیجی کالا

به مقدار لازم! جشنواره‌ی لوازم آشپزی و وسایل آشپزخانه دیجی‌کالا شروع شد!

امروز، یکشنبه 21 مرداد، جشنواره‌ی تابستانه‌ی لوازم آشپزی و وسایل آشپزخانه دیجی‌کالا، به مقدار لازم، آغاز شد. این جشنواره‌ی 4 روزه از ساعت 10 صبح امروز آغاز شده است و تا ساعت 12 شب چهارشنبه 24 مرداد ادامه خواهد داشت. لذت خریدی ویژه با تخفیف‌های شگفت‌انگیز را در این جشنواره از دست ندهید.

تا 50 درصد تخفیف برای همه‌چیز آشپزخانه!

در این جشنواره، دیجی‌کالا این فرصت را برای شما مشتریان عزیز فراهم کرده است تا انواع وسایل برقی آشپزخانه مورد نیاز خود را با تخفیف تا سقف 50 درصد خریداری کنید و لذت خریدی مقرون‌به‌صرفه را تجربه کنید. پس اگر قصد خرید یک ساندویچ‌ساز و یا یک مخلوط‌کن حرفه‌ای برای درست‌کردن یک نوشیدنی خنک در این روزهای گرم تابستانی را دارید این فرصت را از دست ندهید!

دسترسی به انواع لوازم آشپزی و ابزارآلات آشپزخانه

دیجی‌کالا در این جشنواره مثل جشنواره‌های قبلی تنوع کالایی فراوانی دارد و به شما این امکان را می‌دهد تا وسایل برقی آشپزخانه و لوازم آشپزی مورد نیاز خود را با قیمتی مناسب خریداری کنید. در این چهار روز و در وب‌سایت دیجی‌کالا، از یک اجاق گاز صفحه‌ای تا یک همزن دستی با قیمت‌های یاورنکردنی در دسترس شما خواهد بود. پس از همین امروز به مدت چهار روز چشم از دیجی‌کالا برندارید و آشپزخانه خود را با وسایل آشپزی جدید تجهیز کنید.

پیشنهادهای شگفت‌انگیز

در این جشنواره همینطور منتظر بیش از 100 پیشنهاد شگفت‌انگیز باشید و مثل همیشه از کالاهای شگفت‌انگیز این قسمت از سایت هم لذت ببرید.

نبرد در آشپزخانه!

بزرگترین مسابقه آشپزی ایران را فراموش نکنید؛ نبرد در آشپزخانه. غذاهای خوشمزه بپزید و با به اشتراک گذاشتن عکس آن‌ها در صفحه اینستاگرام دیجی‌کالا تا ساعت 14 روز 28 مرداد ماه شانس خود را برای برنده شدن جوایز ارزنده‌ی 50، 30 و 20 میلیون تومانی برای نفرات اول تا سوم امتحان کنید. برای ورود به مسابقه روی کلید زیر کلیک کنید.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده