نهمین جشنواره‌ی لینوکس و نرم‌افزارهای متن‌باز به پایان رسید

نهمین جشنواره لینوکس و نرم‌افزارهای متن‌باز که با حمایت دیجی‌کالا برگزار شده به پایان رسید. این جشنواره که از 9 سال پیش کلید خورده، امسال از 13 تا 15 اردیبهشت 96 مانند هرسال با موفقیت برگزار شد. طبق معمول هر سال کارگاه‌ها و ارائه‌های مختلف در خصوص لینوکس و نرم‌افزارهای متن‌باز در طول دو روز جشنواره انجام شد. در این بین افراد موفقی از واحد محصول دیجی‌کالا، اطلاعات خود را در اختیار شرکت‌کنندگان قرار دادند.

جمعه روز پایانی جشنواره لینوکس و نرم‌افزارهای متن‌باز، «سینا شیخ‌الاسلامی» که در تیم تحقیق و توسعه‌ی دیجی‌کالا مشغول است، در کارگاه پیاده‌سازی و اجرای Apache Kafka به ارائه‌ی اطلاعات آموزشی در این خصوص پرداخت. همچنین «حمیدرضا حسین‌خانی» سرپرست تیم اندروید دیجی‌کالا در مورد هوش ماشین در TensorFlow صحبت کرد. او در این ارائه ضمن معرفی شبکه‌های عصبی ژرف، به چند نمونه از کاربرد‌های کتابخانه TensorFlow در تولید محصولات شرکت گوگل اشاره کرد.

«مهشید نورعلی» دبیر انجمن علمی دانشکده‌ی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه امیرکبیر مسئولیت برگزاری این همایش را به عهده داشت. او تشریح کرد که تاکنون برنامه‌ای برای آموزش مدون لینوکس در دانشگاه‌ها وجود نداشته و دانشگاه امیرکبیر در این خصوص پیشتاز بوده است.

«انجمن علمی دانشگاه امیرکبیر، 9 سال پیش اولین بار جشنواره لینوکس را کلید زد. سال اول یک کارگاه آموزشی مقدماتی لینوکس برگزار کردیم و هرسال به تعداد کارگاه‌ها و ارائه‌ها اضافه شد. در طول دوره‌های مختلف ما از شرکت‌ها و افراد موفق در این زمینه دعوت کردیم و هرسال جشنواره‌ای غنی‌تر برای شرکت‌کنندگان فراهم کردیم. این جشنواره با فراخوان سراسری در دانشگاه‌ها و فضای مجازی آغاز شد و تعداد زیادی از دانشجویان و کارمندان، کارآفرینان و فعالان حوزه‌ی نرم‌افزار در این جشنواره شرکت کردند. دبیر جشنواره از همراهی دیجی‌کالا و حمایت‌های دانشگاه تشکر کرد.»

«مریم محمدی» از مدیران منابع انسانی دیجی‌کالا حمایت از جشنواره لینوکس و ایونت‌های مشابه را راهی برای  ارتباط سازمان و دانشگاه دانست و گفت ما امیدواریم با معرفی فعالیت‌های حرفه‌ای دیجی‌کالا بتوانیم انتخاب اول دانشجویان موفق برای اشتغال باشیم.

[dk_gallery images=”261928,261914,261920,261916,261922,261934″]

telegram_ad2_1