یلدای دیجی کالا

همه چیز درباره‌ی جشنواره یلدای شگفت‌انگیز 96

از سال 94 شب یلدا به عنوان روز خرید اینترنتی ایرانیان نام‌گذاری شده و دیجی‌کالا به همین مناسبت هم از 28 تا 30 آذر یک جشنواره تمام عیار به نام «یلدای شگفت‌انگیز» برگزار می‌کند.

یلدا بلندترین شب سال است؛ یک شب سرد که برای بیشتر ما پر از خاطره‌های گرم و شیرین است. مردم ایران در هرکجای دنیا که باشند مراسم یلدا را فراموش نمی‌کنند و با انار پاییزی و هندوانه‌های سرخ یلدا را جشن می‌گیرند. دیجی‌کالا از سه سال پیش این سنت دوست داشتنی را با یک جشنواره‌ی فروش ویژه همراه کرده است.

طولانی‌ترین شب سال دیجی‌کالا با هیجان‌انگیزترین جشنواره‌ی سال کنار شماست. در این جشنواره بیش از 50 هزار کالا تخفیف میگیرند.

برای ورود به جشنواره یلدای شگفت انگیز کلیک کنید

به یاد داشته باشید تمام کالاهایی که در این جشنواره تخفیف میگیرند، نشان انار یلدای شگفت انگیز را کنار تصویرشان دارند.

هیجان‌انگیزترین بخش جشنواره یلدای شگفت‌انگیز تخفیف‌های بالای 50 درصد است. کافی است روی بنر بالای صفحه اصلی دیجی‌کالا کلیک کنید تا کالاهای با تخفیف فوق‌العاده را ببینید.

خبر خوب این‌که هرکسی با خرید از این قسمت وارد قرعه‌کشی جایزه ویژه‌ی یلدای شگفت‌انگیز می‌شود؛ چهار سفر به بلژیک و فرانسه! این سفرها را شرکت «علی‌بابا» با برنامه‌های فراموش نشدنی‌اش به عهده گرفته است.

امسال یلدا به چه چیزی فکر می‌کنید؟ فکر خرید وسایل ورزشی هستید؟ ابزارآلات خودرو یا لوازم خانه احتیاج دارید؟ می‌خواهید از حالا برای سفر نوروزی‌تان کوله و کیسه خواب بخرید یا ست لوازم آرایشتان را برای سال نو جمع‌وجور می‌کنید؟ اگر از طرفداران کالای دیجیتال هستید یا مدت‌هاست یک ساعت شیک یا عطر گرم پاییزی در لیست خریدتان هست، تخفیف‌های هیجان‌انگیز را در یلدای شگفت‌انگیز سال 96 از دست ندهید. سه روز جشنواره بهترین فرصت برای خرید کالاهای محبوب است.

شانستان را در یلدای شگفت‌انگیز امتحان کنید. برای این کار کافیست روی انار جادوی یلدا کلیک کنید. با هر بار کلیک 4 کالای تصادفی با تخفیف‌های استثنایی خواهید دید. این کالاها منحصر به فرد هستند.

پیشنهادهای شگفت‌انگیز همیشه از محبوب‌ترین قسمت‌های دیجی‌کالا بوده و هست. در یلدای شگفت‌انگیز پیشنهادهای شگفت‌انگیز چند برابر می‌شوند. هرروز 180 کالا با تخفیف بی‌نظیر به فروش می‌رسد.

این پیشنهادها درست از 12 شب دوشنبه (بامداد سه‌شنبه 27 آذر) و هم‌زمان با آغاز جشنواره شروع می‌شوند. در طول جشنواره از ساعت ۲۴ هر شب تا 9 صبح روز بعد 30 کالا و از 9 صبح تا ۱۲ شب هر یک ساعت 10 پیشنهاد شگفت‌انگیز جدید برای فروش آماده است.

اگر در فکر هدیه دادن هستید یا یک سبد خرید پر از کالاهای ریز و درشت می‌خواهید دست‌چین یلدای شگفت‌انگیز کارتان را راحت می‌کند. در این قسمت کالاهای مختلف تخفیف خورده و همه زیر 20 هزار تومان است. از لوازم آرایشی و بهداشتی گرفته تا لوازم التحریر، لوازم جانبی دیجیتال و وسایل خانه هر چیزی را می‌توانید در این مجموعه پیدا کنید.

از قسمت 1=2 در یلدای شگفت‌انگیز یک کالا را انتخاب و هزینه آن را پرداخت می‌کنید؛ اما دوتا از آن محصول را در خانه تحویل می‌گیرید. این فرصت خوبی برای خرید کالاهای پرمصرف مثل لوازم آرایشی و شارژر است. شاید هم بخواهید یک ست دوتایی از قاب موبایل، ظروف تزئینی یا عروسک برای خود و دوستتان بخرید.

درگروه + هدیه یلدای شگفت‌انگیز هر چیزی که بخرید، از دیجی‌کالا یک هدیه می‌گیرید. مداد بخرید پاک‌کن بگیرید، عطر مردانه بخرید عطر زنانه هدیه بگیرید، ریمل بخرید رژلب هدیه بگیرید، ساز بخرید کتاب هدیه بگیرید…

در یلدای شگفت‌انگیز علاوه بر تخفیف روی کالاها با سه کد تخفیف ویژه خریدتان را لذت‌بخش‌تر کنید؛ کد تخفیف 10 هزارتومانی برای سبد خرید بالای 100 هزار تومان، کد تخفیف 20 هزارتومانی برای سبد خرید 200 تا 300 هزار تومان، کد تخفیف 30 هزارتومانی برای سبد خرید بالای 300 هزار تومان.

فراموش نکنید هر کاربر یک‌بار می‌تواند از هر کد تخفیف استفاده کند. این کد روی همه‌ی کالاهای سایت به‌جز شگفت‌انگیزها قابل استفاده است.

مهم نیست چه چیزی بخرید یا چه مبلغی خرید کنید. همه خریداران در سه روز جشنواره یلدای شگفت‌انگیز در قرعه‌کشی جایزه‌ی بزرگ دیجی‌کالا شرکت می‌کنند. این قرعه‌کشی جذاب برای خریداران هرروز برگزار می‌شود و جایزه‌ی آن یک ماشین از محبوب‌ترین ماشین‌هاست.

دیجی‌کالا در یلدای شگفت‌انگیز تنها نیست و ده‌ها شرکت‌ معتبر کشور در این کمپین بزرگ، همراه شما یلدا را جشن می‌گیرند. همراه اول، بانک پارسیان، بانک ملت، بانک سامان، بانک کشاورزی، کافه بازار، شاتل، تخفیفان، هواپیمایی ماهان، آسیاتک، الوپیک، تپ‌سی ، سینما تیکت، سیب اپ، ریحون، جاباما، شیبا، تیکیت، ایزی‌پز، دیجی‌استایل، فیدیبو تنها بعضی از همراهان دیجی‌کالا در یلدای شگفت‌انگیزند که برنامه‌های جذابی برای شما دارند.

منتظر خبرهای بیشتر از پیشنهادهای دل‌چسب همراهان دیجی‌کالا در یلدای شگفت‌انگیز باشید.

برای عضویت در خبرنامه و شرکت در قرعه‌کشی از این‌جا ثبت‌نام کنید:

[box][contact-form-7 id=”6″ title=”خبرنامه”][/box]

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده