برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

about digikala

درباره گروه دیجی‌کالا

جشنواره‌ها۲۵ آذر ۱۳۹۸

جوایز هیجان‌انگیز یلدای شگفت انگیز 98 دیجی‌کالا در راه است

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه

یلدای شگفت‌انگیز 98 با پیشنهادات شگفت‌انگیز دیجی‌کالا در راه است و همچون سال‌های گذشته اتفاقات جذابی در راه است تا شما را شگفت‌زده کند. یلدای شگفت‌انگیز 98 دیجی‌کالا در کنار همراهان بزرگ و خوشنامی همچون تپسی، فلایتیو، کاله، چیلیوری و هواوی شگفت‌انگیزتر خواهد بود و شما می‌توانید از تخفیف‌ها و خریدهای شگفت‌انگیز در این جشنواره بهره‌مند شوید. با این مطلب همراه شوید تا با جوایز گوناگون و متنوع این جشنواره آشنا شوید.

• برخی جوایز این جشنواره می تواند یک سال خیال شما را راحت کند!

فکرش را بکنید یک سال بتوانید سفرهای درون شهری تان را مهمان تپسی باشید .

یا اینکه ناهارتان را از هر رستورانی که دلتان خواست در چیلیوری سفارش دهید و  تا یک سال مهمان چیلیوری باشید.

• یا شاید هم یک سفر خیلی ویژه نصیبتان شود!

و با یک نفر همراه به پاریس سفر کنید  و هتل و پروازتان را  مهمان فلایتیو باشید!

• یا حتی ممکن است از بسیاری خریدهای اقلام خوراکی تان تا یکسال بی‌نیاز شوید و در هر فصل از زمستان امسال تا پاییز سال 99، یک سبد جذاب از محصولات متنوع کاله به آدرس منزلتان ارسال شود !
  • شاید هم برنده خودرو 206 یا گوشی موبایل هواوی مدل p30 شدید!

همه این هدیه‌ها برای جشنواره دو روزه یلدای شگفت‌انگیز 98 در نظر گرفته شده است و ممکن است برنده خوش شانس جوایز قرعه‌کشی شما باشید. فراموش نکنید این قرعه‌کشی متفاوت است و شانس برنده شدن شما بالا است. در این قرعه‌کشی 282 نفر برنده می‌شوند! کافی است در یلدای شگفت انگیز دیجی کالا در بازه  زمانی 29 و 30 اذر ماه 98 ، خرید کنید و با هر 100 هزار تومان خرید خود یک شانس برای شرکت در قرعه کشی دریافت کنید.

در نهایت 15  دی ماه 98 قرعه کشی  به صورت سیستمی برگزار خواهد شد و پس از مشخص شدن برنده‌های خوش شانس، با آنها تماس می‌گیریم و جوایزشان را با کمک حامیان قرعه کشی یعنی فلایتیو ، تپسی، کاله ، چیلیوری و هواوی اهدا می کنیم.

امیدواریم شما یکی از برنده های خوش شانس این قرعه کشی باشید .

ردیف شرح جایزه تعداد برنده شرط استفاده
1 یک سال سفر رایگان با تپسی 100 برنده جایزه یک سال سفر رایگاه تپسی شامل 100 سفر رایگان در سال تا سقف 20 هزار تومان برای هر سفر است.تاریخ اعتبار تا 20 دی 1399
2 سفر به پاریس با فلایتیو 10 برنده با همراه

اگر برنده جایزه سفر به پاریس شوید، می‌توانید یک نفر همراه داشته باشید و یک پکیج ویژه شامل بلیت رفت و برگشت هواپیما، بیمه مسافرتی، ترانسفر هتل و فرودگاه به مدت 3 شب و 4 روز در هتل 5 ستاره در مقصد پاریس از فلایتیو جایزه بگیرید. در صورتی که امکان استفاده از پکیج سفر به پاریس را نداشته باشید، حساب کاربری شما در فلایتیو به مبلغ 17 میلیون تومان جهت استفاده از خدمات سایت فلایتیو شارژ خواهد شد.

تاریخ اعتبار تا 20 اسفند 1398

3 یک سال غذای رایگان از چیلیوری 40 برنده

جایزه  یک سال غذای رایگان از چیلیوری شامل 100 وعده ناهار تا سقف 25 هزار تومان است.

تاریخ اعتبار تا 30 دی 1399

4 یک سال استفاده از سبد محصولات منتخب کاله به ارزش 2 میلیون تومان 100 برنده

سبد محصولات منتخب کاله در 4 فصل سال (زمستان 98 و بهار و تابستان و پاییز 99) و در 4 بسته به ارزش 500 هزار تومان توسط کاله بین برندگان توزیع می شود.

محصولات منتخب در دسته بندی های مختلف از جمله پنیر صبحانه،پنیر طبیعی،محصولات گوشتی (سوسیس و کالباس)، غذای منجمد (پیتزا و سوخاری)، لبنی(شیر و نوشیدنی گازدار لاکی دو)، دسر و سایر محصولات جدید که به انتخاب کاله ارسال خواهد شد.

5 گوشی موبایل  از هواوی 30  برنده گوشی موبایل هواوی مدل P30
6 پژو 206 2 برنده دو دستگاه پژو 206، هدیه دیجی‌کالا در یلدای شگفت‌انگیز