دومین سمینار زمستانی دانشگاه شریف با حمایت دیجی‌کالا برگزار شد

دومین سمینار زمستانی مباحث پیشرفته در علوم و مهندسی کامپیوتر در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته‌ی گذشته، هشتم و نهم دی‌ماه سال 1395 توسط انجمن علمی دانشکده‌ی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا برگزار شد.

در این سمینار جمعی از اساتید، پژوهشگران و دانشجویان که در معتبرترین شرکت‌ها و دانشگاه‌های جهان مشغول کار و تحصیل هستند، حضور داشتند. مهمانان سمینار با برگزاری سخنرانی‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و جلسات معرفی رشته برای دانشجویان جوان علاقه‌مند فرصتی بی‌بدیل پدید آوردند تا طی کارگاهی دو روزه با جدیدترین جریان‌های علمی امروز جهان آشنا شوند و تجربیات صنعتی نخبگان ایرانی فعال در خارج از کشور را هم از نزدیک لمس کنند.

این سمینار روز چهارشنبه و با نطق اصلی دکتر حمیدرضا ناظرزاده، محقق و استاد برجسته در دانشگاه‌های Marshall School of business و کالیفرنیای جنوبی آغاز شد. این سخنرانی در زمینه شخصی‌سازی اطلاعات محصولات در فروشگاه‌های آنلاین برگزار شد و به‌شکل خاص به شیوه‌هایی از شخصی‌سازی که براساس موقعیت و ویژگی‌های مشتری در فروش کالا به کار گرفته می‌شوند، اشاره داشت.

طبق برنامه‌ریزی انجام شده برای این سمینار، هر روز پس از نطق اصلی، در سه سالن سه سخنرانی موازی برگزار می‌شد. در مجموع این دو روز شاهد سه نطق اصلی توسط دکتر حمید ناظرزاده، دکتر بنفشه بهزاد و دکتر محمد محمودی بودیم. دکتر بهزاد استاد حوزه سیستم‌های اطلاعاتی در دانشگاه لانگ بیچ ایالت کالیفرنیا است. او دکترای خود را در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه ایلینوی گرفته و از فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف است. حوزه تحقیقات او تئوری بازی‌ها و کاربرد آن در سلامت عمومی و شبکه‌های اجتماعی است. او در این سمینار، درباره کاربرد نظریه بازی‌ها در تحلیل مسایل سلامت عمومی سخن گفت. همانطور که گفته شد یکی دیگر از سخنرانان نطق اصلی در این دو روز دکتر محمد محمودی بود. دکتر محمودی هم از فارغ التحصیلان علوم کامپیوتر از دانشگاه شریف بوده که دوره دکتری و پست‌داک خود را به ترتیب در دانشگاه‌های پرینستون و کرنل گذرانده است و هم‌اکنون از اساتید دانشگاه ویرجینیا است. او در حوزه رمزنگاری به تحقیق و فعالیت می‌پردازد. در کنار نطق‌های اصلی، این کارگاه‌های دو روزه 26 سخنران دیگر از میان محققان، دانشجویان دکتری و فعالان در صنایع مختلف داشت که هر روز از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر برگزار می‌شدند.

هم‌زمان با سخنرانی‌ها و کارگاه‌ها فرصت‌های مختلفی هم برای گفتگو با این اساتید و محققان فراهم بود که باعث می‌شد دانشجویان مشتاق بتوانند بسیاری از سوالات خود را با این اساتید و نخبگان در میان بگذارند.

هدف اصلی برپایی این سمینار گسترش دانش فنی، تبادل نظر علمی و انتقال دستاورد‌های تحقیقاتی و صنعتی بین اساتید و پژوهشگران غیرمقیم و دانشجویان کشورمان بود.

به دلیل اهمیت دسترسی دانشجویان و جوانان کشورمان به اطلاعات روز و تجربیات ارزنده این افراد و ایجاد پیوندی واقعی میان صنعت و دانشگاه، دیجی‌کالا از برگزاری این مراسم حمایت کرد و حتی پس از برگزاری این مراسم قصد دارد با تمام توان از این افراد و دانش‌ و دستاورد‌های‌شان کمال بهره را ببرد. در همین راستا تعدادی از استاید برجسته‎ی حاضر در این سمینار به دعوت دیجی‌کالا به ساختمان مرکزی این فروشگاه اینترنتی آمدند و از نزدیک با سازوکار فروش اینترنتی کالا آشنا شدند. در جریان این بازدیدها موفق شدیم با دو نفر از اساتید  و محققان برجسته‌ خارج از کشور و  دانش‌آموخته دانشگاه شریف گفت و گو کنیم. بزودی گفت و گوی رسانه‎ی آنلاین دیجی‌کالا مگ با دکتر حمیدرضا نظرزاده و دکتر علی اسلامی را در دیجی‌کالا FM می‌شنوید.

telegram_ad2_1

محیط کار دیجی‌کالا