نمایشگاه کار دیجی کالا

دومین نمایشگاه کار ایران؛ فرصت ملاقات حضوری و استخدام در سازمان‌های معتبر

دومین نمایشگاه کار ایران با حمایت وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی و ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ۴ الی 6 بهمن ماه 1397 در مجتمع نمایشگاهی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار خواهد شد. از ویژگی‌های این نمایشگاه می‌توان به استخدام در معتبرترین سازمان‌های ایران، امکان ملاقات حضوری و گفتگو با مدیران و جذب و استخدام، آشنایی با فرهنگ سازمانی شرکت‌های معتبر، شرکت در کارگاه‌های آموزشی کاربردی به‌صورت رایگان و … اشاره کرد.

تیم برگزاری این نمایشگاه در کارنامه خود، برگزاری موفق 9 دوره نمایشگاه کار را در دانشگاه صنعتی شریف دارد. برگزاری این 9 دوره تاکنون توانسته است منجر به استخدام بیش از 3500 نفر از متخصصین کشور شود. تیم اجرایی از سال گذشته و در جهت تسهیل فرایند جذب و استخدام برای تمامی فارغ التحصیلان دانشگاهی و متخصصین و با رویکردی ملی اقدام به برگزاری اولین نمایشگاه کار ایران در ابعادی بسیار وسیع‌تر در اسفند 96 کرد که با استقبال کم‌نظیر سازمان‌ها و کارجویان مواجه شد. در همین راستا، این مجموعه امسال نیز همانند سال گذشته دومین نمایشگاه کار ایران را با مشارکت بیش از 100 سازمان معتبر و خوش‌نام کشور و با ارائه بیش از 800 موقعیت شغلی برگزار خواهد کرد. این موقعیت‌های شغلی در گروه‌های متنوع از جمله برنامه‌نویسی و کامپیوتر، مهندسی برق، مهندسی صنایع، مدیریت، فروش و بازاریابی، طراحی و گرافیک، مهندسی شیمی و… است.

از جمله شرکت‌هایی که در دومین نمایشگاه کار ایران حضور دارند می‌توان به دیجی کالا، شرکت بین المللی BAT، همراه اول، اسنپ، همکاران سیستم، شرکت بین المللی پارس حیات، یکتانت، شرکت بین المللی صافولا، آپ، بیمه سامان، داروسازی دکتر عبیدی، کوبل دارو، کانون ایران نوین، داتین، هایپرمی، کارگزاری مفید، رهنما و… اشاره کرد.

حذف رزومه‌های کاغذی و استفاده از سامانه جاب ویژن نیز در تسریع ارسال رزومه و همچنین ایجاد فرصت بیشتر به منظور گفتگو با مدیران سازمان‌ها کمک‌حال کارجویان خواهد بود. در کنار ارائه موقعیت‌های شغلی متنوع، کارگاه‌های آموزشی و همچنین رویداد برنامه‌نویسی هاکاتون نیز برگزار خواهد شد.

بنابراین اگر علاقه‌مند به حضور در این نمایشگاه هستید می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت iranjobfair.ir از آخرین جزییات برگزاری آن و نحوه حضور در این رویداد مطلع شوید.

حضور در این نمایشگاه برای عموم دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، آزاد و رایگان ولی نیازمند ثبت‌نام و ساخت رزومه در سایت جاب ویژن است.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟