دیجی‌کالا

دیجی‌کالا میزبان اساتید دانشگاه تهران

ظهر روز سه‌شنبه 10 بهمن 96، تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه تهران از مرکز پردازش دیجی‌کالا واقع در شهرک دانش بازدید کردند. در این بازدید، زمینه‌های همکاری دانشگاه و دیجی‌کالا مطرح شد تا دیجی‌کالا بتواند برای بهبود فرآیندها از ظرفیت علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران استفاده کند. زمینه‌های همکاری مطرح شده عمدتا در شاخه‌های مکانیک مانند مکاترونیک، رباتیک، اتوماسیون و ماشین‌های الکتریکی بودند.

در جلسه‌ی امروز اساتید دانشگاه تهران، پیشنهادهای مختلفی برای همکاری مطرح شد. مرکز نوآوری دانشگاه تهران یکی از حلقه‌های واسط میان دانشگاه، صنعت و کسب‌وکارها است که تیم‌های مختلف می‌توانند ایده‌های خود را در این مرکز به یک محصول پروتوتایپ تبدیل کنند. از دیجی‌کالا درخواست شد تا تجربیات خود را در اختیار این مرکز قرار دهد و از این طریق، کسب‌وکارهای نوپا را تقویت کند. پایان‌نامه‌های دانشجویان ارشد و دکترا یکی از پیشنهادات مطرح شده از سوی اساتید دانشگاه تهران بود. با ارائه این راه‌کار، دیجی‌کالا می‌تواند مسائل و چالش‌های خود را در حوزه‌ی لجستیک، اتوماسیون، رباتیک و مسائل فنی دیگر در قالب پایان‌نامه‌های ارشد و دکترا دانشکده مکانیک تعریف کند. نتایج این پایان‌نامه‌ها می‌تواند به عنوان راه‌حل‌هایی مناسب برای بهبود فرآیندها در بخش‌های مختلف استفاده شود. دوره‌های کارآموزی (Internship) به عنوان یکی دیگر از پیشنهادات مطرح شد تا تیم‌های کوچک دانشجویی بتوانند همراه استاد در مدت زمان 6 ماهه، راه‌کارهای مناسب و کاربردی را برای پیشرفت اتوماسیون ارائه دهند. هم‌چنین پروژه‌های اساتید دانشکده فنی دانشگاه تهران از دیگر موارد همکاری بیان شد.

دکتر سید موسی آیتی، دکتر علیرضا ریاسی، دکتر فرزاد آیت‌اله‌زاده شیرازی، دکتر محمدرضا ذاکرزاده و دکتر علی صدیقی میهمان امروز دیجی‌کالا بودند. کنترل، اتوماسیون، رباتیک و مکاترونیک بخشی از حوزه‌های تخصصی این اساتید است. در ابتدای جلسه امیرحسن موسوی، سرپرست روابط عمومی دیجی‌کالا ضمن خوش‌آمدگویی، بیان کرد: “دیجی‌کالا به دنبال ارتباط واقعی و قوی‌تر میان صنعت و دانشگاه‌های کشور است و در همین راستا پروژه‌های متعددی را تعریف کرده است”. کیوان محیط مافی، سرپرست ارشد مهندسی عملیات از وضعیت کنونی دیجی‌کالا گفت و کاوه احسانی، مدیر ارشد مرکز پردازش در حین بازدید اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه تهران، توضیحاتی ارائه داد. این توضیحات درمورد بخش‌های پردازش کالا، مسائل و چالش‌های مختلفی بود که در آن‌ها به کمک دانشگاه‌ها و تعریف فعالیت‌های پژوهشی مرتبط، ظرفیت بهبود وجود دارد.

مرکز پردازش دیجی‌کالا با مساحت 50 هزار متر مربع، ظرفیت انبار کردن 4 میلیون کالا و ظرفیت پردازش 300 هزار کالا در روز، به عنوان بزرگ‌ترین مرکز پردازش خاورمیانه و یکی از مدرن‌ترین مراکز پردازش کالا در جهان شناخته می‌شود. از تعداد 2600 پرسنل دیجی‌کالا، 900 نفر در این مرکز مشغول به‌ کارند. دیجی‌کالا به عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی خاورمیانه در تلاش است با ایجاد ارتباط با دانشگاه‌های مختلف کشور، از ایده‌های جدید استقبال کند. دیجی‌کالا درنظر دارد از پتانسیل علمی محققان و اساتید کشور در راستای بهبود مداوم فرآیند‌های خود بهره ببرد. در پایان قرار بر این شد که دیجی‌کالا یک درخواست پروپوزال (RFP) موارد قابل بهبود تهیه کند تا بر اساس اولویت‌، همکاری دیجی‌کالا با دانشگاه تهران در قالب پروژه‌ی اساتید، پایان‌نامه‌ی ارشد و دکترا و دوره‌های کارآموزی (Internship) آغاز شود.

1 دیدگاه شما*
بازدید معاونان رییس‌جمهور از غرفه‌ی دیجی‌کالا در نمایشگاه صنایع‌دستی
بازخورد کاربران
قیمت مناسبتری سراغ دارید؟ نقش بازخورد کاربران دیجی‌کالا در بهبود عملکرد مارکت پلیس