سبد خرید بعدی دیجی کالا

سبد خرید بعدی خود را امروز انتخاب کنید

تیم محصول دیجی‌کالا همواره در حال توسعه خدمات و سرویس‌های این فروشگاه اینترنتی است تا شرایط خرید برای مشتریان ساده و بی‌دردسر باشد. امکان افزایش تعداد لیست‌های خرید یکی از این امکانات است که دست مشتری را در انتخاب زمان خرید کالاهای مورد علاقه باز می‌گذارد.

اگر شما هم از مشتریان همیشگی دیجی‌کالا هستید، احتمالا هنگام تکمیل سبد خرید خود بارها در خرید برخی کالاها تردید داشته‌اید و تصمیم گرفته‌اید ابتدا کالایی که به آن نیاز دارید و از خرید آن مطمئن هستید را تهیه کنید و بعد از آن در مورد دیگر سفارش‌های خود فکر کنید. حتی ممکن است به دلایل مختلف قصد خرید یک کالا را زمان ثبت سفارش نداشته باشید و ترجیح دهید آن را زمان دیگری سفارش دهید.

“انتقال به لیست خرید بعدی” یکی از ویژگی‌های کاربردی سبد خرید دیجی‌کالا است که به شما این امکان را می‌دهد تا بخشی از خرید یا کالایی که در آینده به آن نیاز دارید را در سبد خرید شخصی خود ذخیره کنید. به این ترتیب این امکان را خواهید داشت تا بدون نیاز به جستجوی دوباره در دیجی‌کالا، محصولات مورد نظر خود را در لیست خرید بعدی ذخیره کنید و هر زمان نیاز داشتید، سفارش خود را تکمیل و ثبت نهایی کنید. شما می‌توانید برای استفاده از این ویژگی هنگام ثبت کالا، گزینه انتقال به لیست خرید بعدی را انتخاب کنید. البته این گزینه زمانی دیده می‌شود که حداقل یک کالا در سبد خرید خود داشته باشید.

توجه داشته باشید این ویژگی با گزینه “لیست آخرین علاقه‌مندی‌ها” متفاوت است. اگر شما شکل قلب کنار محصول مورد علاقه خود را انتخاب کنید، آن محصول به لیست آخرین علاقه‌مندی‌ها اضافه می‌شود و هر زمان بخواهید در قسمت حساب کاربری خود می‌توانید کالاهای این لیست را مشاهده کنید. اما کالایی که برای خرید انتخاب شده است، وارد سبد خرید شخصی شما شده و فقط یک مرحله با ثبت نهایی سفارش فاصله دارد.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا