برگزاری قرعه‌کشی سری دوم برندگان مسابقه جام جهانی 2018 دیجی‌کالا

پس از پایان جام جهانی 2018 روسیه برندگان مسابقه جام جهانی دیجی کالا اعلام شدند. بیست نفر اول با بیشترین امتیاز جوایزشان معلوم بود و حالا طبق آنچه قول داده بودیم برای دادن کد تخفیف بین نفر بیست و یکم تا آخر قرعه‌کشی انجام می‌شود تا به قید قرعه به ۴۵۰۰ نفر کارت تخفیف داده شود. البته هر چه امتیاز بهتر باشد وزن شرکت‌کننده در قرعه‌کشی بیشتر خواهد بود. به سه نفر اول فهرست از طریق ایمیل و پیامک جوایزشان اطلاع داده شد. همه شرکت‌کنندگان حاضر می‌توانند به صفحه لندینگ جام جهانی مراجعه کرده و بعد از ورود به صفحه خودشان از امتیاز نهایی‌شان مطلع می‌شوند. اگر برنده نشده باشید در صفحه لندینگ بعد از ورود به صفحه خودتان توضیح داده شده که شما در قرعه‌کشی برنده جایزه‌ای نشده‌اید.

در همان صفحه در صورتی که برنده قرعه کشی شده باشید جایزه‌تان هم ذکر شده. از نفر چهارم فهرست به بعد که برنده ووچرهای خرید از دیجی‌کالا شدند بعد از اطلاع از برنده شدن‌شان از همان صفحه لندینگ می‌توانند کد ووچرشان را هم دریافت کنند. برندگان ووچر تخفیف حتما به این موضوع توجه کنند که کدهای تخفیف تا 31 شهریور قابل استفاده است.

فهرست برندگان جوایز اول تا بیستم و جوایزشان به شرح زیر است:

رتبه نام برنده هدیه
1 احمد پورکامران یک دستگاه کیا سراتو
2 کیوان غلامی پکیج لوازم خانگی سامسونگ به ارزش 60 میلیون تومان
3 032***091 پکیج لوازم خانگی سامسونگ به ارزش 40 میلیون تومان
4 668*****091 کارت هدیه‌ی ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا به علاوه کد تخفیف ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
5 832*****091 کارت هدیه‌ی ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا به علاوه کد تخفیف ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
6 ابوالفضل حق‌جو کارت هدیه‌ی ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا به علاوه کد تخفیف ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
7 320*****093 کارت هدیه‌ی ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا به علاوه کد تخفیف ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
8 علی حسینی‌پور کارت هدیه‌ی ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا به علاوه کد تخفیف ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
9 535*****091 کارت هدیه‌ی ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا به علاوه کد تخفیف ۵۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
10 637*****092 کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
11 رسول حبابیان کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
12 حسین گلی کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
13 535***0914 کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
14 800***0911 کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
15 مهدی تائبی کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
16 058***939 کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
17 267***935 کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
18 674***913 کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
19 داراب باوفا کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل
20 مهدی خلیلی کارت هدیه‌ی ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌کالا و کد تخفیف ۲۰۰ هزار تومانی خرید از دیجی‌استایل

میان بقیه کسانی که در مسابقه شرکت کرده‌ بودند و نتوانستند به جمع ۲۰ نفر اول راه پیدا کنند قرعه‌کشی انجام گرفت و جمعا ۴۵۰۰ کارت هدیه به قید قرعه به آنها اهدا شد که ۳۰۰۰ کارت هدیه‌ی خرید از دیجی‌کالا و ۱۵۰۰ کارت هدیه‌ی خرید از دیجی‌استایل به ارزش‌های ۵۰ و ۱۰۰ هزار تومان ارزش این هدایا بود.

گزارش سال دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی 1400
داستان آخرین سال قرن؛ گزارش سالانه دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی در سال 1400 منتشر شد
عقاب در حال پرواز
رهاسازی گونه‌های تیمار شده در اتاق امداد حیوانات؛ مؤسسه فعال در دیجی‌کالا مهر + گزارش تصویری