ما اینجا هستیم، اینجا راه شیری

نجوم یکی از بخش‌های جذاب حوزه علم است. وجود دو عامل مهم جذابیت بصری و امکان رصد آسمان از جمله جذابیت‌های این رشته برای مردم است و به همین دلیل برنامه‌هایی با موضوعات نجومی برنامه‌های پرمخاطب در راستای ترویج علم به شمار می‌روند. با همین رویکرد نخستین قسمت مجموعه راه شیری به مناسبت روز جهانی نجوم از 16 اردیبهشت 98 در دیجی‌کالا مگ منتشر می‌شود. این برنامه را هر هفته می‌توانید از دیجی‌کالا مگ دنبال کنید.

راه شیری برنامه‌ای با محوریت نجوم و آسمان شب برای علاقه‌مندان به دانش نجوم است. اجرای این برنامه را سیاوش صفاریان‌پور، بر عهده دارد که سابقه ساخت برنامه‌های پرمخاطب نجومی همچون برنامه آسمان شب در کارنامه او دیده می‌شود. این مجموعه با همکاری کارشناسان باسابقه نجوم و مروجان علم در بخش‌های مختلف مرتبط با نجوم، فضا و محیط زیست اجرا می‌شود.

پیش از پخش اولین قسمت از این مجموعه با عنوان «وقتی سیاهچاله رخ داد!»  با نظرسنجی از مخاطبان دیجی‌کالا مگ، موضوع نخستین تصویر گرفته شده از سیاهچاله انتخاب شد. بنابراین نخستین برنامه با محوریت سیاهچاله‌ها است و گفتگویی با یکی از پژوهشگران ایرانی حاضر در این پروژه هم درباره نخستین تصویر از سیاهچاله انجام شده است.

هر هفته همزمان با پخش راه شیری از دیجی‌کالا مگ، سوالاتی از محتوایی که در آن قسمت گفته شده مطرح می‌شود و در نهایت جایزه‌ای به قید قرعه به برنده هر هفته اهدا می‌شود.

راه شیری نخستین برنامه از تولیدات محتوایی تلویزیونی دیجی‌کالا مگ (Digikala mag production) در سال 98 است. فصل اول راه شیری دوشنبه 16 اردیبهشت 98 آغاز می‌شود. راه شیری مسیر تازه‌ای برای مشتاقان آسمان شب است.

این برنامه را می‌توانید از این صفحه دنبال کنید:

[button width=”full” color=”blue” link=”https://www.digikala.com/mag/?p=534343″ size=”big” align=”center” target=”_blank” rel=”follow”]تماشا کنید[/button]

محیط کار دیجی‌کالا
دیجی کالا کاپ- علوم داده