رویداد معرفی محصولات نخستین کمپ هوش مصنوعی دیجی‌کالا نکست برگزار شد

بعد از گذشت 138 روز از شروع کار کمپ هوش مصنوعی دیجی‌کالا نکست، امروز محصولات گروه‌های مختلف این کمپ آماده شده و اکنون زمان جذب سرمایه برای این محصولات رسیده است. دیجی‌کالا نکست به همین منظور چهارشنبه 29 آبان ماه 1398 برنامه‌ای برای معرفی این محصولات (Demo Day) برگزار کرد و تیم‌های نخستین کمپ هوش مصنوعی دیجی‌کالا نکست فرصت این را داشتند که ویژگی‌ها و امکانات محصولات خود را به نمایش بگذارند.

در افتتاحیه این رویداد دکتر روح الله رحمانی، رئیس هیات مدیره دیجی‌کالا نکست، در مورد اهمیت برگزاری کمپ هوش مصنوعی در دیجی‌کالا نکست گفت: همین الان کشور ما در هوش مصنوعی موفقیت‌های زیادی دارد، اما روی کاغذ و نه در عمل. دستاوردهای هوش مصنوعی اکنون باید وارد صنعت شود و به تولید فناوری انجامد و این موضوعی است که در دیجی‌کالا نکست روی آن تمرکز کرده‌ایم.

Digikala Next Demo Day

سپس حمید محمدی، مدیرعامل و هم‌بنیانگذار دیجی‌کالا، در مورد تبدیل شدن ایکامرس‌های بزرگ دنیا به بزرگترین تولیدکنندگان تکنولوژی در جهان صحبت کرد که تعادل تکنولوژیک را در حوزه‌های خود رقم می‌زنند. به دلیل نیازها و پیچیدگی‌های کاری، این شرکت ها مدام به راه‌حل‌های جدید نیاز دارند و این نیاز به سولوشن منجر به نوآوری‌ می‌شود. مرحله بعد این است که این نوآوری‌ها خودشان نیازهای جدیدی خلق می‌کنند که بقیه تکنولوژی‌ها هم باید با آنها هم‌سطح شوند. به این ترتیب تک کمپانی ها موتور محرک صنعت یک کشور در بخش‌های مختلف می‌شوند و نیازهای آنها تبدیل به محصولات تکنولوژیک مستقل می‌شود. امروز دیجی‌کالا در حال تولید فناوری در بخش‌های مختلف عملیات و لجستیک و … است. با توسعه دیجی‌کالا نیازهای تکنولوژیک ما هم بسیار گسترده شده است. طراحی زیرساخت لجستیک برای ارسال کالاها به استان‌ها، شهرها و روستاهای ایران به شکل منظم و در کمترین زمان ممکن نیاز به توسعه راه‌حل‌های تکنولوژیک دارد. امروز دیجی‌کالا به بیش از 11 هزار روستا در کمترین زمان سفارش ارسال می‌کند و ما امیدواریم استارتاپ‌های امروز بتوانند برای چنین چالش‌هایی راه‌حل‌های تکنولوژیک پیدا کنند.

بهروز فروتن، بنیانگذار صنایع فروتن، مهمان ویژه این برنامه بود که به عنوان یک کارآفرین موفق معتقد است برای کارآفرینی باید بومی فکر و جهانی عمل کرد. توصیه بنیانگذار شرکت بهروز به کارآفرینان جوان این است که رقابت باید در کیفیت باشد و با اهرم اندیشه می‌توان جهان را به تحرک وا داشت.

Digikala Next Demo Day

مجید قاسمی، مدیرعامل فیدیبو، به عنوان کارآفرینی جوان اولین موضوعی که یک تیم باید به آن دقت داشته باشد را فرهنگ سازمانی عنوان کرد و گفت: شفافیت و صحبت کردن راجع به همه مسائل کاری، اولین قدم ساختن فرهنگ کار تیمی است. وقت گذاشتن برای صحبت کردن و درک کردن شرایط همه اعضای گروه، همیشه بهترین راه‌حل‌ها را به دنبال دارد. همچنین توجه به تکنولوژی و توسعه راه‌حل‌های تکنولوژیک همیشه مهم است و تکنولوژی چیزی است که همیشه می‌توان روی آن سرمایه‌گذاری بلندمدت داشت تکنولوژی است. عامل مهم دیگر در مسیر موفقیت داشتن پیش‌بینی برای مسائل مالی و ثبت هزینه‌هایی است که از کار خارج یا وارد می‌شود و باید اثری که به جا می‌گذارد همواره بررسی شود.

امیر صالحی، مدیرعامل دیجی‌کالا نکست، درباره دیجی‌کالا نکست توضیح داد: دیجی‌کالا نکست اول آبان سال گذشته با همکاری گروه هم‌آوا آغاز به کار کرد. دیجی‌کالا نکست یک ترکیب هیبریدی از شتابدهنده و استارتاپ استودیو است که با تمرکز روی هوش مصنوعی کمپ استارتاپی برگزار می‌کند. در واحد پژوهش دیجی‌کالا هم پژوهش میان دانشگاه و صنعت انجام می‌شود.

معرفی محصولات طراحی شده در کمپ هوش مصنوعی دیجی‌کالا نکست

بعد از صحبت‌های مدیران دیجی‌کالا، دیجی‌کالا نکست و کارآفرینان موفق نوبت به ارائه نتایج کار تیم‌های کمپ هوش مصنوعی دیجی‌کالا نکست رسید. هر کدام از تیم‌ها در فرصت چند دقیقه‌ای، محصول خود را معرفی کردند و توضیح دادند که این محصول چطور می‌تواند راهکاری موثر در بخشی از صنعت و به خصوص کسب‌وکارهای آنلاین باشد.

تیم KOUVENTA ربات هوشمندی برای ایجاد تحول در سرویس‌های امور مشتریان طراحی کرده که 24 ساعته و هر روز هفته در دسترس است و برای شبکه‌های اجتماعی هم قابل استفاده است. همچنین با افزایش تعداد تماس‌ها این سیستم می‌تواند خود را بهبود بخشد و پیشنهادهای بهتر ارائه دهد.

تیم OPTIME سرویس هوش مصنوعی در زمینه لجستیک طراحی کرده است که برنامه‌ریزی مبتنی بر هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی مسیرهای ارسال سفارش و کمینه کیلومتر طی شده در کمترین زمان ممکن انجام می‌دهد. این محصول اکنون در بخش لجستیک دیجی‌کالا هم در حال اجرای آزمایشی است.

تیم COGNIA این فرصت را به کسب‌وکارها می‌دهد که ارتباط بهتری با کاربران خود به صورت شخصی‌سازی شده برقرار کند. کسب‌وکارها باید کاربران و رفتار دیجیتال کاربر را به خوبی بشناسند تا بتوانند نیاز کاربر را زودتر و با راه‌حل‌های بهتر حل کنند.

تیم EVOKE به پیدا کردن شبیه‌ترین محصول مورد نظر در بازارهای آنلاین از روی تصاویری که به برنامه داده می‌شود، کمک می‌کند. برنامه‌های آینده این تیم، طراحی پیشنهاد استایل و امکان مقایسه قیمت‌ها است.

اعضای تیم GECKO معتقدند امروز زمان آن رسیده که از کامپیوترها بخواهیم زبان ما را بفهمند و نیاز ما را برطرف سازند. هدف پردازش زبان طبیعی نزدیک کردن زبان انسان به زبان کامپیوتر است. سیستم پردازش متن فارسی ویژگی‌هایی مثل آنالیز احساسی و حذف محتوای تکراری دارد.

تیم SAGE AI به ایجاد تجربه خرید ایده‌آل و ارائه پیشنهاد بهترین زمان انجام خرید کمک می‌کند. آنالیز سبد خرید و پیشنهاد اضافه کردن محصولات به سبد خرید از جمله امکاناتی است که این محصول در اختیار کسب‌وکارها می‌گذارد.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟