امسال مسابقه نبرد هوش مصنوعی شریف با حمایت دیجی‌کالا برگزار می‌شود

در بهمن و اسفند ماه امسال شاهد نهمین دوره از مسابقات نبرد هوش مصنوعی دانشگاه شریف خواهیم بود که به همت انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و با حمایت فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا و سامانه‌ی هوشمند درخواست تاکسی تپسی برگزار می‌شود. این مسابقه که از پانزدهم بهمن ماه در مرحله‌ی غیرحضوری آغاز به کار کرده است در هجدهم و نوزدهم اسفندماه وارد مرحله حضوری خود شده و در دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.

مسابقه‌های دانشجویی به عنوان رقابت‌هایی آموزشی و انگیزاننده می‌توانند به توانمند‌سازی هر چه بیش‌تر دانشجویان کشور کمک کنند. بهمین خاطر هم فروشگاه‌ دیجی‌کالا به عنوان یکی از حامیان توانمندسازی دانشجویان و در قالب مسوولیت‌های اجتماعی خود از برگزاری این رویداد توسط انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف حمایت می‌کند. در همین راستا پیش از این هم شاهد حضور دیجی‌کالا به عنوان حامی برگزاری دومین سمینار زمستانی دانشگاه شریف بودیم. سمینارهایی که در حوزه‌ی علوم و مهندسی کامپیوتر و در راستای گسترش دانش فنی، تبادل نظر علمی و انتقال جدیدترین دستاوردهای تحقیقاتی با حضور جمعی از اساتید برجسته که در بزرگ‌ترین و صاحب‌نام‌ترین دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی جهان مشغول به کار هستند، برگزار شد.

مسابقه نبرد هوش مصنوعی امسال که برای نهمین دوره برگزار می‌شود این‌بار و برای سومین دوره از زبان‌های ++C و پایتون هم پشتیبانی می‌کند. این مسابقه از دوره‌ی قبل به شکل بین‌المللی برگزار می‌شود و شرکت‌کننده‌گان می‌توانند در قالب تیم‌های سه‌نفره و با استفاده از یکی از زبان‌های جاوا، ++C یا پایتون در آن حضور یافته و با نوشتن برنامه با حریفان تعیین شده به رقابت بپردازند. این مسابقه فرصتی برای ارزیابی توانمندی‌های شرکت‌کننده‌ها فراهم کرده و بالا بردن سطح دانش آنان را در پی خواهد داشت.

جوایز این دوره از مسابقات که سامانه‌ی هوشمند درخواست تاکسی تپسی متولی تامین آن‌ها بوده بشرح زیر خواهند بود:

جایزه تیم اول: سه عدد ساعت هوشمند Samsung Gear S3 Classic

جایزه تیم دوم: سه عدد بلندگوی آمازون اکو

جایزه تیم سوم: سه عدد هارددیسک اکسترنال ۱ ترابایت

گفتنی است یادبود مسابقات که شامل تی‌شرت، ماگ و فلش مموری مسابقه است به هر 48 تیم راه‌ یافته به مرحله‌ی حضوری اهدا خواهد شد.

telegram_ad2_1

محیط کار دیجی‌کالا