مسابقه Digikala Awards

Digikala Awards با جوایز باورنکردنی (1 تا 7 اسفند)

اگر در چند سال گذشته جزو مشتریان دایمی فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا بوده باشید، احتمالا نام Digikala Awards برایتان آشنا است. Digikala Awards نام یک نظرسنجی سالانه، برای انتخاب بهترین فناوری‌ها و محصولات سال است که تا کنون دو دوره از آن توسط فروشگاه آنلاین دیجی‌کالا برگزار شده. اما امسال قرار است با همکاری دیجی‌کالا مگ، دوره‌ی سوم این نظرسنجی با نام جدید «جام برترین‌های دیجی‌کالا» به یک مسابقه فوق‌العاده هیجان‌انگیز اینستاگرامی تبدیل شود؛ مسابقه‌ای با 7 جایزه‌ی باور نکردنی از جمله آیفون 10، ایکس‌باکس وان ایکس، گلکسی S8 پلاس، سرفیس پرو 2017، لپتاپ، تلویزیون 55 اینچ و یخچال فریزر سایدبای‌ساید. هدف اصلی جام برترین‌های دیجی‌کالا، قدردانی از مشتریان دیجی‌کالا و انتخاب عرضه‌کنندگان و تولیدکنندگان برترین محصولات در طول یک سال گذشته است. پس اگر دوست دارید با رای خود بهترین محصولات سال را انتخاب کنید و جایزه‌های بزرگ ببرید، از یکم تا هفتم اسفند چشم از اینستاگرام دیجی‌کالا مگ برندارید.

جام برترین‌های دیجی‌کالا در سال 1396 در هفت دسته‌بندی مختلف برگزار خواهد شد که بیشتر آن‌ها محصولات مصرفی دیجیتال هستند. گفتنی است امسال برای اولین‌بار، یکی از دسته‌ها به طور ویژه به محصولات ساخت ایران اختصاص داده شده است تا از این طریق دیجی‌کالا یک بار دیگر حمایت خود را از محصولات داخلی اعلام کند. دسته‌بندی‌های امسال جام برترین‌های دیجی‌کالا عبارتند از: برترین گوشی‌های سال، برترین تبلت‌های سال، برترین لپ‌تاپ‌های سال، برترین گجت‌های سال، برترین نوآوری‌های سال، برترین لوازم خانگی سال و برترین لوازم خانگی ایرانی سال. ما در هر کدام از این دسته‌بندی‌ها تعدادی از برترین‌ها را به عنوان نامزد انتخاب کرده‌ایم تا برترین برترین‌ها به رای شما از میان آن‌ها انتخاب شود.

جام برترین‌های دیجی‌کالا از یکم تا هفتم اسفند ماه 1396 در اینستاگرام دیجی‌کالا مگ برگزار خواهد شد. در هر روز، نامزدهای یکی از دسته‌بندی‌ها در قالب یک آلبوم روی اینستاگرام دیجی‌کالا مگ منتشر می‌شود. در این آلبوم به هر نامزد یک شماره اختصاص داده شده است. شما 48 ساعت فرصت دارید تا با کامنت گذاشتن عدد نامزد مورد نظر خود، به آن رای دهید. البته فراموش نکنید که طبق قوانین این مسابقه برای بردن جایزه لازم است اینستاگرام دیجی‌کالا مگ را فالو و در یک کامنت دیگر، سه نفر از دوستان خود را منشن کنید. شرکت‌کنندگانی که قوانین مسابقه را رعایت کرده باشند در قرعه‌کشی شرکت داده می‌شوند و هفت برنده‌ی خوش‌شانس جایزه‌ها از میان آن‌ها انتخاب خواهند شد.

پس از اتمام مسابقه و شمارش آرای مردمی، مراسم اختتامیه‌ی جام برترین‌های دیجی‌کالا، در روز چهارشنبه 9 اسفند 1396 برگزار می‌شود. این مراسم با حضور برندگان جوایز، نمایندگان محصولات شرکت‌کننده و جمعی از اصحاب رسانه برگزار خواهد شد. در آیین پایانی جام برترین‌های دیجی‌کالا، محصول برتر هر دسته بر اساس نتایج شمارش آرا اعلام می‌شود و نمایندگان محصولات برتر، جام برترین‌های دیجی‌کالا را دریافت خواهند کرد.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده