نمایشگاه کتاب آنلاین

بزرگترین نمایشگاه آنلاین کتاب ایران در دیجی‌کالا برگزار می‌شود

از 10 تا 30 اردیبهشت 99، بزرگترین نمایشگاه آنلاین کتاب ایران در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا برگزار می‌شود. خرید اینترنتی از این نمایشگاه کتاب برای دوستداران کتاب فرصت مناسبی است که کتابخانه‌هایشان را تکمیل کنند. در نمایشگاه کتاب آنلاین دیجی‌کالا 20 هزار عنوان کتاب چاپی که در بخش کتاب دیجی‌کالا به فروش می‌رسند با تخفیف‌هایی تا 40 درصد عرضه خواهند شد. علاوه بر کتاب‌های چاپی، کتاب‌های صوتی و کمک آموزشی هم تا 40 درصد تخفیف خواهند داشت. همچنین در میان سایر محصولات گروه کتاب، لوازم‌التحریر و هنر، بعضی از صنایع دستی دکوری هم با تخفیف به فروش خواهد رسید.

در این نمایشگاه، کتاب‌ها برحسب موضوع‌شان از کودک گرفته تا رمان و ادبیات و آموزشی و روانشناسی و غیره طبقه‌بندی می‌شوند.

نمایشگاه کتاب آنلاین دیجی‌کالا از تاریخ سوم اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پایان شانزدهم اردیبهشت ادامه دارد. اما از بیست و هشتم فروردین یک اتفاق دیگر هم رقم می‌خورد. شما می‌توانید در صفحه ویژه‌ای که در سایت دیجی‌کالا طراحی شده با ثبت اطلاعات فردی‌تان از بیست و هشتم تا سوم اردیبهشت ماه کد تخفیف ده درصدی تا سقف 20 هزار تومان دریافت کنید. این کد تخفیف علاوه بر تخفیف‌های تا 40 درصد روی خود محصولات است و کار خرید کتاب‌های محبوب‌تان را برایتان آسان‌تر می‌کند.

کمتر از یک هفته تا شروع نمایشگاه بین المللی کتاب تهران باقی مانده است. شاید شما هم در حال جمع و جور کردن فهرستی از کتاب‌های مورد علاقه‌تان باشید. اما نمایشگاه کتاب با همه‌ی شور و اشتیاقی که ایجاد می‌کند دردسرهایی هم دارد. دوری راه و ترافیک، شلوغی و ازدحام جمعیت به‌خصوص در روز جمعه، خیلی‌ها را خسته می‌کند. اما در هیاهوی دنیای پرمشغله‌ی امروز، نگران از دست دادن فرصت خرید از نمایشگاه کتاب نباشید.

عناوین کتاب‌های چاپی عرضه شده در دیجی‌کالا در حوزه‌های مختلف متنوع است. بنابراین علاقه‌مند به هر حوزه‌ای که باشید می‌توانید کتاب‌های خوب آن حوزه را در دیجی‌کالا پیدا کنید. اکثر کتاب‌های دیجی‌کالا شامل تخفیف هستند اما در نمایشگاه کتاب آنلاین تخفیف‌هایشان چشمگیرتر از همیشه خواهد بود. برای کسانی که دنبال خرید کتاب‌های (حالا) گرانقیمتی مثل «انسان خردمند» یا شاهکار چند جلدی «در جست‌وجوی زمان از دست رفته» مارسل پروست هستند این نمایشگاه فرصت مناسبی است تا بتوانند با استفاده از تخفیف‌های نمایشگاهی کتاب‌های محبوب‌شان را به کتابخانه‌شان اضافه کنند.

پیش از نمایشگاه یک سری راهنمای خرید کتاب هم منتشر خواهیم کرد که بتوانید راحت‌تر از تخفیف‌ها استفاده کنید.

خرید کتاب از دیجی‌کالا

صدها انتشارات با بخش فرهنگ و هنر دیجی‌کالا همکاری می‌کنند و محصولات‌شان را در اختیار دیجی‌کالا قرار داده‌اند. خرید قانونی کتاب‌های چاپی با قیمت مناسب حق کسانی است که هنوز کتاب خواندن را به هر تفریح دیگری ترجیح می‌دهند.

از 3 تا 16 اردیبهشت منتظر تخفیف‌های ویژه کتاب‌های چاپی، صوتی و آموزشی باشید. فراموش نکنید با ثبت نام در روزهای بیست و هشتم فروردین تا سوم اردیبهشت، در زمان برگزاری نمایشگاه کتاب اینترنتی دیجی‌کالا علاوه بر تخفیف‌های کلی از کد تخفیف ده درصدی تا سقف بیست هزار تومان هم استفاده کنید.

نمایشگاه کتاب ایران و نه‌فقط تهران

نمایشگاه آنلاین کتاب ایران یعنی نمایشگاه کتاب در خانه‌ی هر ایرانی. هرکجای ایران که هستید، از تهران گرفته تا شهرستان‌ها یا روستاهای کوچک می‌توانید در این نمایشگاه اینترنتی کتاب دیجی‌کالا شرکت کنید.

بسیاری از دوستداران کتاب از ماه‌ها قبل به‌دنبال رزرو بلیت و هتل در زمان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران هستند. باید بگوییم هیجان روزهای نمایشگاه و دیدن دانش آموزان بستنی به دست و دانشجویان با پاکت‌های پلاستیکی پر از کتاب، برای هرکسی جذاب است.

بااین‌حال رفتن به نمایشگاه کتاب تهران برای خیلی از ما سخت یا حتی غیرممکن است. شاید بهترین گزینه ممکن نمایشگاه آنلاین کتاب باشد.

وقت و کتاب هردو طلاست

اینجا نه از ترافیک و اتلاف وقت برای پیدا کردن جای پارک خبری است، نه شلوغی‌های مترو. دیگر نیازی نیست ساعت‌ها برای خرید چند کتاب بین ردیف‌ها و راهروهای شلوغ نمایشگاه کتاب دنبال غرفه‌ی مورد نظرتان بگردید یا در صفی طولانی بایستید تا آدرس غرفه را از متصدی اطلاعات بگیرید.

تمام کتاب‌ها در نمایشگاه آنلاین کتاب دیجی‌کالا بر اساس موضوع، رده‌ی سنی و نام انتشارات دسته‌بندی شده‌اند. این یعنی با چند کلیک ساده و در کمترین زمان ممکن می‌توانید کتاب‌های دلخواهتان را پیدا کنید. پیدا کردن کتاب با جستجوی نام آن در سایت قطعا راحت‌ترین کار است. درنهایت بدون ایستادن در صف یا منتظر ماندن می‌توانید کتابتان را بخرید.

یک نمایشگاه کتاب آنلاین برای همه‌ی سلیقه‌ها

از ادبیات کلاسیک و مدرن گرفته تا کامپیوتر، مدیریت، زبان و روانشناسی؛ با هر سلیقه و در هر رشته‌ای می‌توانید کتاب مورد علاقه‌تان را در نمایشگاه آنلاین کتاب دیجی‌کالا پیدا کنید. کتاب‌های تخصصی، دانشگاهی و حتی مجلات خارجی و کتاب‌های زبان‌اصلی را هم می‌توانید از سایت دیجی‌کالا خریداری کنید.

ما به شما کمک می‌کنیم آگاهانه انتخاب کنید

تمام کتاب‌های روی سایت شناسنامه‌ی کامل دارند. دفعات چاپ، تیراژ، سال نشر و حتی نوع جلد و تعداد صفحات را هم می‌توانید ببینید. مهم‌تر از همه این است که کارشناسان کتاب دیجی‌کالا، برای هر کتاب توضیح کاملی آماده کرده‌اند.

در کنار این، ما پرفروش‌ترین کتاب‌های سال و تازه‌های نشر را به شما معرفی می‌کنیم. همه‌ی این‌ها برای این است که بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. یعنی بدون این‌که جلوی غرفه‌ها بایستید و در صفحات کتاب‌ها دنبال آن چه می‌خواهید بگردید؛ می‌توانید روی کاناپه لم بدهید، صفحات وب را روی گوشی یا لپ‌تاپ‌تان مرور کنید و کتابی که می‌خواهید را انتخاب کنید و بخرید. از این راحت‌تر هم می‌شود کتاب خرید؟

کتاب‌هایتان را در خانه تحویل بگیرید

حمل و نقل کتاب‌ها از دردسرهای نمایشگاه کتاب است. بردن بسته‌های سنگین کتاب از یک سالن تا سالن دیگر و حمل آن‌ها تا خروجی شهر آفتاب کار راحتی نیست. به‌خصوص اگر با ماشین شخصی‌تان نرفته باشید و بخواهید با تاکسی و مترو تا خانه بروید.

خرید از نمایشگاه آنلاین کتاب خیال شما را از این بابت راحت می‌کند. شما می‌توانید کتاب‌هایی که خریداری می‌کنید را با کمترین هزینه در خانه تحویل بگیرید. با خرید بالای صد هزار تومان هم دیجی‌کالا خریدتان را به‌طور رایگان برای شما ارسال می‌کند.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟