تا پایان تابستان، هرروز یک کتاب رایگان بخوانید

در روزهای گرم تابستان، تا پایان شهریور، هرروز یک کتاب رایگان بخوانید.

تابستان خود را چگونه گذراندید؟ شاید سفر رفته باشید یا در کلاس‌های هنری و آموزشی شرکت کرده‌اید. شاید هم وقت خود را در باشگاه‌های ورزشی یا پیاده‌روی در طبیعت گذرانده باشید. این تابستان چقدر برای کتاب خواندن وقت صرف کرده‌اید؟ مهمانی تابستانه کتاب فیدیبو فرصت خوبی برای شروع کتاب خواندن است.

تابستان برای همه‌ی ما فرصتی بوده تا کارهایی که مدت‌ها به آن فکر کرده‌ایم را آغاز کنیم. اگر کتاب خواندن همیشه در برنامه‌ی شما بوده، این فرصت را از دست ندهید. با طرح تابستانه فیدیبو و بهترین کتاب‌ها همراه ما باشید.

«#بیشتر_بخوانیم»

مهم نیست در سفر هستید یا در خانه، کنار ساحل از آفتاب لذت می‌برید یا زیر کولر به کاناپه تکیه زده‌اید. فیدیبو یک کتابخانه‌ی بزرگ آنلاین با بیش از ۱۳۰۰۰ کتاب از ۴۰۰ ناشر برتر ایران است. این یعنی با دانلود اپلیکیشن فیدیبو، هرقت بخواهید می‌توانید کتاب مورد علاقه‌تان را پیدا کنید و بخوانید و البته از طرح تابستانه‌ی فیدیبو استفاده کنید.

در تابستانه‌ی فیدیبو هرروز یک کتاب رایگان مهمان ما باشید. در این طرح هیجان‌انگیز تا پایان تابستان هرروز یک کتاب محبوب و پرفروش فیدیبو رایگان می‌شود.

دیجی‌کالا در راستای مسئولیت اجتماعی برای بالا بردن سرانه مطالعه، یک برنامه ویژه کتابخوانی با عنوان «بیشتر بخوانیم» در نظر گرفته است. این برنامه با همراهی فروشگاه کتاب الکترونیک فیدیبو برگزار می‌شود. در این برنامه هرروز یکی از کتاب‌های محبوب و پرفروش سال رایگان می‌شود. این طرح از نیمه مرداد آغاز شد و با استقبال همراهان ما تا پایان تابستان با کتاب‌های بیشتری تمدید شد. این کتاب‌ها از بهترین و پرفروش‌ترین کتاب‌های انتشارات مختلف هستند.
ورود به سایت فیدیبو

هدیه امروز فیدیبو:

دانلود رایگان کتاب «سفر به شب»

فراموش نکنید هر کتاب را تنها در روز مشخص شده می‌توانید رایگان دریافت کنید

دانلود اپلیکیشن و نرم‌افزار فیدیبو
دریافت کتاب‌ها بسیار ساده است. کافیست در فیدیبو عضو شوید و هرروز کتاب‌ همان روز را به کتابخانه شخصیتان اضافه و دانلود کنید.

دانلود از کافه بازار

دانلود از گوگل پلی

دانلود از اپ استور

دانلود برای ویندوز
علاوه بر کتاب‌های رایگان روزانه، در مهمانی تابستانی کتاب اولین خرید شما از فیدیبو تا پایان تابستان 70 درصد تخفیف دارد. هر کتابی که می‌خواهید را به سبد خریدتان در فروشگاه کتاب الکترونیک فیدیبو اضافه کنید و از تخفیف ویژه استفاده کنید.در اولین خریدتان 70 درصد تخفیف بگیرید.

این کد تخفیف ویژه همراهان دیجی‌کالا است. کافیست بعد از ثبت نام و ورود به حساب کاربریتان در فیدیبو کد تخفیف digikala9 را ثبت کنید.

محیط کار دیجی‌کالا
دیجی کالا کاپ- علوم داده