هشتمین دوره‌ی جهانی Bēhance Portfolio Reviews در تهران

همزمان با برگزاری هشتمین دوره‌ی جهانی Bēhance Portfolio Reviews، سومین دوره‌ی این رویداد در تاریخ پانزدهم آبان‌ماه ۱۳۹۴ در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد با میزبانی امیر پروا، همکاری آرش حمیدی و حمایت شرکت دیجی‌کالا، پانزدهم آبان‌ماه ۱۳۹۴ در تهران (ساختمان مرکزی دیجی‌کالا) برگزار خواهد شد.

سایت www.Behance.net با نزدیک به دو و نیم میلیون کاربر حرفه‌ای، بزرگ‌ترین جامعه‌ی مجازی هنرمندان بوده و صاحب این سایت شرکت Adobe Systems است، رویداد Bēhance Portfolio Reviews دو بار در سال، با هدف گرد هم آوردن هنرمندان در صدها شهر در سراسر دنیا و وارد کردن آن‌ها از فضای مجازی (اینترنت) به فضای واقعی شکل گرفته است، جایی که هنرمندان در کنار یکدیگر می‌نشینند، آثار خود را به اشتراک می‌گذارند، خلق می‌کنند، دیده می‌شوند، با دیگران آشنا می‌شوند، یاد می‌دهند و یاد می‌گیرند.

شرکت‌کنندگان در چهار گروه عکاسی، طراحی مد، جلوه‌های بصری و موشن گرافیک حضور پیدا خواهند کرد و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا ۸ آبان‌ماه ۱۳۹۴ به آدرس ایمیل behancereviewstehran@gmail.com ارسال کنند.

آرش حمیدی در بخش عکاسی، تکتم همتی در بخش طراحی مد، علی اهتمامی در بخش جلوه‌های بصری و علیرضا میرهادی در بخش موشن گرافیک سرپرستی این بخش ها را بر عهده دارند.

BeReviewsTeh014

در این رویداد صمیمی چه خواهد گذشت؟

افراد و سرپرست گروه‌ها درباره‌ی موضوعات انتخابی در حوزه‌ی مرتبط خودشان سخنرانی خواهند کرد.

چهار گروه مختلف به نمایش، ارائه و نقد و بررسی آثار بخش خودشان خواهند پرداخت.

به آثار رای داده می‌شود و به برترین فرد در هر گروه نشان Bēhance و جوایزی اهدا خواهد شد.

BeReviewsTeh023

نحوه شرکت و ثبت‌نام

اگر تمایل دارید در این رویداد شرکت کنید لطفا آثار خود را در چهار بخش عکاسی (Photography)، طراحی مد (Fashion)، جلوه‌های بصری (VFX)، موشن‌گرافیک (Motion Graphics) حداکثر تا تاریخ جمعه، ۸ آبان‌ماه ۱۳۹۴ با رعایت موارد زیر و توضیحاتی که در ادامه آمده به آدرس behancereviewstehran@gmail.com ارسال کنید.

• حداکثر ۵ اثر با حداقل رزولوشن ۶۰۰ پیکسل و حداکثر ۲۰۰۰ پیکسل در طول، حداکثر ۸۰۰ کیلوبایت حجم و با فرمت Jpeg ارسال شود.
  • موضوع ارسال آثار در هر گروه آزاد است.
  • آثار موشن گرافیک و جلوه‌های ویژه به صورت Demo Reel با فرمت‌های رایج مثل mp4 یا mov با حداکثر حجم فایل ۷۵ مگابایت ارسال شود.
  • ایمیل‌ها را با نام بخش و نام و نام خانوادگی خود (به زبان انگلیسی) نام‌گذاری کنید؛ به عنوان مثال: Photography-Reza Ahmadi
  • آثار باید به صورت پیوست و ضمیمه‌ی ایمیل ارسال شود.
  • پس از بررسی آثار با افراد انتخاب شده تماس گرفته خواهد شد تا ثبت‌نام نهایی انجام شود و فایل‌های اصلی را ارسال و یا تحویل دهند.
  • افراد انتخاب شده باید حتما برای ثبت‌نام نهایی اقدام (ایمیل ثبت‌نام ارسال خواهد شد) و آثار خود را در روزهای قبل از رویداد حتما برای ما ارسال کنند.

داوری و جوایز

هدف اصلی این رویداد، گرد هم آوردن هنرمندان در شهرهای مختلف جهان و نقد آثار آنها است و مسابقه محسوب نمی شود، اما با رای هنرمندان و سرپرست گروه‌ها در همان روز رویداد به برترین فرد در هر گروه نشان Bēhance Appreciation Award و هدایایی از طرف شرکت دیجی‌کالا اهدا خواهد شد.

BeReviewsTeh004

نکات مهم

• این رویداد برای عموم آزاد نیست، به افرادی که آثارشان توسط سرپرست گروه ها تایید شده باشد دعوت نامه ارسال خواهد شد.
  • به شرکت‌کنندگان پیشنهاد می‌شود برای ایجاد ارتباط بهتر با دیگر افراد، کارت اطلاعات تماس خود را در روز همایش به همراه داشته باشند.
  • تمامی افراد ملزم به شرکت در بحث، نمایش آثار، نقد و گفتگو در گروه خود خواهند بود. بنابراین به شرکت‌کنندگان پیشنهاد می‌شود قبل از رویداد، آمادگی کامل برای ارائه و توضیح آثار خود به دیگر هنرمندان را داشته باشند.
  • برای کسب اطلاعات بیشتر با آدرس ایمیل behancereviewstehran@gmail.com در ارتباط باشید.‌

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده