پایان مهلت شرکت در فراخوان «نگاهی به فردا»

آخرین روز پاییز ۱۳۹۴ پایان مهلت شرکت در فراخوان «نگاهی به فردا» بود؛ فعالیتی جمعی که در آن، علاقه‌مندان به دیجی‌کالا و نوآوری تلاش کردند با ترکیبی از تحقیق و نیروی تخیل، دیدگاه‌شان را درباره‌ی جهان فردا بیان کنند و بگویند در دنیای شش سال بعد، دیجی‌کالا را چگونه می‌بینند.

پایان این فراخوان، آغاز فعالیتی گسترده و جدی برای دیجی‌کالاست. گستردگی مشارکت هم‌وطنان در این فراخوان، مایه‌ی خوشحالی و شایسته‌ی تقدیر است. از طرفی، حجم چشمگیر هزاران مطلب ارسالی، کارِ بررسی دقیق و ارزیابی همه‌ی آن‌ها را دشوار و زمان‌گیر خواهد کرد. تردیدی نیست که دقت و کیفیت این بررسی‌ها اهمیت بسیاری دارد؛ اما دیجی‌کالا تلاش خواهد کرد که سرعت کارِ ارزیابی هم مطلوب باشد.

پس از تکمیل ارزیابی‌ها، نفرات برگزیده از طریق دیجی‌کالا مگ معرفی خواهند شد؛ طبق اعلام قبلی، سه برگزیده‌ی نخست می‌توانند جوایز خود را از بین گزینه‌های زیر انتخاب و دریافت کنند:

• نفر اول: یک Microsoft Surface Pro 3 یا MacBook Air 2015
• نفر دوم: یک iPhone 6s یا Samsung S6 Edge Plus
• نفر سوم: یک Canon EOS 700D یا Nikon D5300

همچنین، از دیگر شرکت‌کنندگان بـرتـر نیز تقدیر خواهد شد و برگزیدگان فراخوان، طی مراحلی به عضویت «گروه نوآوریِ بـاز دیجی‌کالا» درخواهند آمد تا درصورت تمایل در برخی فعالیت‌های آتی دیجی‌کالا، مشارکت داشته باشند و از مزایای عضویت در این گروه بهره‌مند شوند. اطلاعات بیشتر، متعاقباً به برگزیدگان اعلام خواهد شد.

فراخوان «نگاهی به فردا» بهانه‌ای شد تا هزاران کاربرِ اهل اندیشه، دست به مطالعه‌ی خبرها و مطالبی بزنند که هرکدام به‌نحوی نگاهی به جهان فردا انداخته‌اند؛ دیجی‌کالا مگ هم تلاش کرد با ارائه‌ی این دست مطالب در صفحه‌ای جداگانه با عنوان «در جست‌وجوی آینده» این مطالعه را تسهیل کند.

همچنین، حین برگزاری فراخوان بازخوردهای مختلفی از سوی کاربران، مشتریان و فعالان حوزه‌ی کسب‌وکار و نوآوری در فضای مجازی منتشر شد؛ از نظرهای مختلفی که مخاطبان در «صفحه‌ی خبر فراخوان» و رسانه‌های اجتماعی مطرح کردند تا مقالاتی چون «عطش ساختن فردا» و «یک پرواز ۶ ساله» که از سوی متخصصان حوزه‌ی نوآوری منتشر شد. بی‌گمان، بررسی و تحلیل این بازخوردها، برای خانواده‌ی دیجی‌کالا و مشتریانش، آموزنده و الهام‌بخش است.

از همه‌ی هم‌وطنانی که با ارسال مطالب یا بیان دیدگاه‌هایشان، در این فعالیت مشارکتی سهیم بودند، صمیمانه تشکر می‌کنیم. این فراخوان، یکی از نخستین گام‌های دیجی‌کالا در مسیر به‌کارگیری نوآوریِ باز در کسب‌وکار اینترنتی ایران است و بی‌تردید بازخوردها، نقدها و پیشنهادهای شما هم‌وطنان، دیجی‌کالا را در بهبود گام‌های بعدی یاری می‌کند و مسیر حرکت را روشن‌تر می‌سازد.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده