پدر، اولین قهرمان

پدر اولین قهرمان؛ تخفیف‌های جذاب دیجی‌کالا برای روز پدر

اولین جشنواره دیجی‌کالا در سال ۹۷، ویژه روز پدر است. از ۷ تا ۱۱ فروردین به مناسبت روز پدر، جشنواره «پدر، اولین قهرمان» در دیجی‌کالا برگزار می‌شود. در این جشنواره می‌توانید برای پدرتان در هر تیپ و سلیقه‌ای، هدیه مورد علاقه‌اش را با بهترین قیمت خریداری کنید.

برای اینکه هدیه مورد نظرتان را راحت‌تر انتخاب کنید، دیجی‌کالا پنج گروه از هدایا را در پنج تیپ شخصیتی مختلف قرار داده است. کافیست که ببینید پدر شما جزو کدام دسته است، سپس می‌توانید وارد هرکدام از دسته‌ها بشوید و از بین صدها کالا، هدیه‌ی مناسب را به سبد خرید اضافه کنید.

پدر خوش‌پوش

برای پدرهایی که به لباس‌شان خیلی اهمیت می‌دهند. در این گروه می‌توانید انواع پوشاک مناسب آقایان، از کت و شلوار گرفته تا تی‌شرت و لباس‌های مردانه پیدا کنید. علاوه بر پوشاک، در این گروه انواع اکسسوری و البته ساعت هم وجود دارد.

پدر فنی

اگر پدرتان فنی است، می‌توانید برایش لوازم و ابزار کارگاهی بخرید. از لوازم برقی مثل پیچ‌گوشتی شارژی و دریل گرفته تا جعبه ابزارهایی پر از آچار و پیچ و مهره برای استفاده در یک کارگاه کوچک خانگی.

پدر ورزشکار

برای پدران ورزشکار وسایل مربوط به ورزش و سفر فراهم شده است. با سر زدن به این گروه می‌توانید هدیه‌ مناسب پدر خود را از بین وسایلی مثل چادر مسافرتی، لوازم کمپینگ و البته انواع تجهیزات ورزشی انتخاب کنید.

پدر مدرن

برای پدرانی که به روز و مدرن هستند می‌توانید از بین انواع کالای دیجیتال انتخاب کنید. کالاهایی مثل گوشی موبایل، ساعت هوشمند، انواع دستگاه‌های هوشمند و تعداد زیادی لوازم جانبی کالای دیجیتال.

عطر و ادوکلن

یکی از محبوب‌ترین هدایا برای پدران، عطر و ادوکلن است. در دیجی‌کالا انواع عطر و ادوکلن مردانه موجود شده و بدین ترتیب شما می‌توانید از بین برندهای مختلف و متنوع در طعم‌های مختلف عطر مناسب پدر خود را انتخاب کنید.

ارسال رایگان، کد تخفیف و یک بازی هیجان‌انگیز!

برای سبدهای خرید بالای صد هزار تومان ارسال در سرتاسر کشور رایگان است. بدین ترتیب در هر شهر و روستایی در هر کجای ایران هستید، می‌توانید سفارش خود را رایگان دریافت کنید.

علاوه بر این‌ها، کدهای تخفیف مختلفی برای این پنج روز در نظر گرفته شده که می‌توانید با آن‌ها هدایای روز پدر را تهیه کنید. مثلا با کد تخفیف FATHER97 برای هر خرید ۱۵۰هزارتومانی ۱۵هزارتومان تخفیف دریافت می‌کنید. البته تعداد این کد تخفیف محدود است و بنابراین ممکن است این کد قبل از به پایان رسیدن جشنواره تمام شود.

برای دریافت کدهای تخفیف بیشتر به شبکه‌های اجتماعی دیجی کالا سر بزنید و شانس خودتان را برای یک خرید با ارزش امتحان کنید.

در ضمن یک بازی آنلاین هیجان‌انگیز روی صفحه خانگی فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا قرار داده شده است. با شرکت در این بازی می‌توانید با یک تیر دو نشان بزنید: هم سرگرم ‌شوید و از جایزه‌اش که یک کد تخفیف است، برخوردار شوید.

روزهای ۷ و ۸ و ۹ و ۱۰ و ۱۱ فروردین برای بزرگداشت مقام پدر کنار شما هستیم. فرصت خرید بهترین هدیه را برای پدر عزیزتان از دست ندهید.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده