همکاری در فروش

پیشنهاد برای همکاران فروش: ساده شروع کنید و به فکر بهبود باشید

سامانه همکاری در فروش می‌تواند منبع کسب درآمد مطمئنی برای شما همکار جدید باشد. اما رویای موفقیت یک‌شبه می‌تواند در همین ابتدا مانع بزرگی برای پیشرفت شما باشد. اگر شما به تازگی در سامانه کسب درآمد ثبت نام کرده‌اید، از همین الان به شما این اطمینان را می‌دهیم که موفقیت شما تضمین شده و مشروط به میزان تلاش شماست. اما بهتر است این پیشنهاد اعضای تیم همکاری در فروش موسسه Summit west week را به خاطر بسپارید: «ساده شروع کنید و به فکر بهبود باشید.»

بیشتر بخوانید: بهترین روش افزایش مشتریان برای همکاران فروش: محتوایتان را به روز نگه دارید

سیستم همکاری در فروش به شما وعده درآمدهای بزرگ می‌دهد، اما این وعده نیازمند تلاش و تصمیمات درست است. یکی از این تصمیمات و استراتژی‌ها ایجاد ارتباط با سایر افراد و وب‌سایت‌ها است. کافیست بتوانید اعتماد آن‌ها را کسب کرده و آن‌ها نیز در عوض سایت یا صفحه شبکه اجتماعی شما را به مخاطبانشان معرفی کنند. از این طریق شما می‌توانید مخاطبان آن‌ها را نیز به جمع مخاطبان کنونی خود اضافه کنید.

همکاری در فروش

«جو سوسا» از اعضای این موسسه بر این باور است که شما باید سایت خود را در برابر گوگل ایمن کنید. نکته بسیار مهم این است که شما نباید به یک سورس ترافیک -مخصوصا گوگل–  اکتفا کنید. بسیاری از همکاران فروش در گذشته این کار را انجام می‌دادند و برای مثال بعد از آپدیت‌های پاندا و پنگوئن، همه چیز یک شبه بهم ریخت؛ دیگر وب‌سایت اول نتایج جستجو نبودند و درآمدشان به طرز چشمگیری کاهش یافت. وی در ادامه افزود که شما قبل از شروع فعالیت باید به فکر سورس‌های ترافیک دیگری نیز باشید. در سال‌های اخیر شبکه‌های اجتماعی ثابت کرده اند که می‌توانند ابزار قابل اطمینانی برای هدایت بازدیدکنندگان به صفحه شما باشند. گوگل به صورت مداوم در حال تغییر الگوریتم‌های جستجو است و راهکار عاقلانه، ارتباط با بقیه سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای جذب هر چه بیشتر مخاطب است.

سیستم افلیت دیجی‌کالا

درآمد حاصل از سیستم همکاری در فروش می‌تواند بسیار مناسب شما باشد، اما بهتر است واقع بینانه به این قضیه نگاه کنیم. قرار نیست که شما در ماه اول درآمد بسیار بزرگی کسب کنید. در نتیجه بهتر است که در ابتدا به صورت نیمه وقت به این کار بپردازید و پس از قدرتمندتر شدن سایت یا شبکه اجتماعی‌تان، زمان آن است که تمام وقت خود را صرف بهبود محتوا و افزایش مشتریان‌تان کنید.

بیشتر بخوانید: آشنایی بیشتر با سیستم همکاری در فروش دیجی‌کالا

پیشنهاد ما این است که از همان ابتدا برنامه‌هایتان برای فروش را معطوف به یک سورس ترافیک نکنید و سعی کنید از منابع مختلف و دائم به جذب مشتری مشغول باشید؛ چون هر سورس ترافیکی می‌تواند یک شبه ناپدید شود و تمام زحمات شما را بی‌نتیجه کند. ساخت یک وب سایت با ارتباطات و لینک‌های بسیار زیاد فرصت نوآوری و پیشرفت را به شما می‌دهد. در عین حال امکان تصمیم‌گیری سریع و ایجاد کمپین‌های جدید و پر‌سود با سایر همکاران از مزیت‌های این استراتژی است. با این وجود، این پروسه زمان‌بر است و بسیار مهم است که شما به صورت منظم محتوای منحصر به فرد تولید کنید. این کار باعث می‌شود که صفحه شما نسبت به تغییرات موتورهای جستجو، به خصوص گوگل، ایمن شود و مخاطبان بیشتری از طریق کانال‌های مختلف جذب محتوای شما شوند، که نتیجه آن کسب درآمدهای بالا برای شما  از طریق صفحه همکاری در فروش دیجی کالا خواهد بود.

حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟
اپ iOS دیجی‌کالا
چگونه اپ iOS دیجی‌کالا را دانلود کنیم