گزارش دیجی کالا شش ماه اول 98

گزارش نیم‌سال اول 98 دیجی‌کالا منتشر شد

گزارش دیجی‌کالا، گزیده‌ای از آمار و داده‌های گروه دیجی‌کالا است که از دپارتمان هوش تجاری (Business Intelligence) این سازمان استخراج شده است و برای اولین بار به صورت عمومی منتشر می‌شود. این گزارش در پی پاسخ به این سوال است که «رفتار خرید کاربر و مصرف‌کننده ایرانی در فضای آنلاین چگونه است؟»

سهم قابل توجه گروه دیجی‌کالا از بازار خرده‌فروشی آنلاین کشور، گستردگی فروش، تنوع بیش از 1٫5 میلیون کالا، مشارکت هزاران کسب‌وکار ایرانی و همچنین 20 میلیون بازدیدکننده ماهانه از سایت و اپلیکیشن دیجی‌کالا، باعث می‌شود که این گزارش گزیده گویایی از کل بازار خرده‌فروشی آنلاین کشور باشد.

در دپارتمان هوش تجاری دیجی‌کالا همه داده‌ها از بخش‌های مختلف شامل تکنولوژی، مارکتینگ، محصول، لجستیک، بازرگانی، مراکز پردازش و توزیع سفارش، خدمات پس از فروش و تجربه مشتری جمع‌آوری می‌شود و با رویکردی تحلیلی مورد پردازش قرار گرفته و این داده‌های پردازش‌شده مبنایی برای همه تصمیم گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها در گروه دیجی‌کالا است. برای تهیه این گزارش هم از این داده‌ها استفاده شده و در چهار بخش رفتار کاربران، بازخورد مشتریان، بازارگاه و کسب وکارهای ایرانی و محصولات و برندها منتشر شده است.

دیجی‌کالا فروشگاه ایرانی است که خدمات خود را در اختیار همه مردم ایران از سراسر کشور قرار می‌دهد، از شهرهای بزرگ تا دورافتاده‌ترین روستاهای کشور همه از خدمات دیجی‌کالا استفاده می‌کنند. لذا گزارش‌هایی از این دست، به مخاطبین ما امکان رصد شفاف‌تر و دقیق‌تر خدمات دیجی‌کالا را می‌دهد، وضعیت بازار آنلاین کشور را از دریچه بزرگترین فروشگاه اینترنتی کشور شرح می‌دهد و به تصمیم‌گیری‌های کوچک و بزرگ بسیاری کمک می‌کند.

این گزارش به 30 هزار کسب‌وکار ایرانی که محصولات خود را از طریق بازارگاه یا مارکت‌پلیس (Marketplace) دیجی‌کالا می‌فروشند، کمک می‌کند تا فرآیندهای فروش و ارائه کالاهای خود را بهینه کنند. شرکت‌های تولیدکننده و توزیع‌کننده کالا در سراسر کشور می‌توانند از اطلاعات این گزارش استفاده کنند و با اطلاعات دقیقتر برای بهینه کردن زنجیره تامین، فروش و بازاریابی خود اقدام کنند. همچنین به سیاست‌گذاران کشور در مسائل اقتصاد خرد، کلان، حمل ونقل و زیرساخت‌ها کمک می‌کند تا تصویر بهتری از رفتار خرید ایرانیان در بازار خرده‌فروشی داشته باشند.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟