گزارشی از یلدای شگفت‌انگیز 96 دیجی‌کالا

جشنواره‌ی بزرگ یلدای شگفت‌انگیز 96 از 28 تا 30 آذر در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا برگزار شد. در این رویداد دیجی‌کالا با تمام توانش برای ایجاد ساختن تجربه‌ی یک خرید اینترنتی لذت‌بخش در سراسر ایران برای مشتریانش تلاش کرد. این رویداد که هم‌زمان با روز خرید اینترنتی ایرانیان برگزار شد، با رضایت و حمایت بی‌نظیر مشتریان همراه بود که حاصل آن رکورد فوق‌العاده‌ی دیجی‌کالا در این جشنواره است.

در یلدای شگفت‌انگیز 96 چه گذشت؟

تجربه‌ی دو سال برگزاری فروش ویژه‌ی یلدا به دیجی‌کالا نشان داد استقبال هم‌وطنان همیشه بیشتر از حد انتظار است. با این رویکرد تیم فنی دیجی‌کالا تمام توان خود را برای فراهم کردن زیرساخت‌های لازم و برگزاری بهتر این رویداد به کار بست. همان‌طور که پیش‌بینی می‌کردیم استقبال بی‌نظیر بود. در طول جشنواره یلدای شگفت‌انگیز امسال بیش از 3 میلیون و 200 هزار کاربر به سایت و حدود 1 میلیون و 500 هزار نفر به اپلیکیشن مراجعه کردند.  در مجموع بازدید سایت و اپلیکیشن (Page view) در این سه روز به 160 میلیون رسید.

این استقبال به قدری بود که در لحظه آغاز جشنواره یلدای امسال 140 هزار کاربر روی سایت و اپلیکیشن دیجی‌کالا آنلاین بودند. پشتیبانی از این تعداد کاربر فعال به طور هم‌زمان مستلزم توانایی فنی بالایی است که این توانایی در داخل کشور و توسط تیم تکنولوژی‌های نرم‌افزاری دیجی‌کالا ایجاد شده است.

پیام‌ها و نظرات مثبت و دلگرم‌کننده‌ی مشتریان، رضایت بالای کاربران را از جشنواره‌ی یلدای شگفت‌انگیز نشان می‌دهد. در کنار این‌ها فروش بی نظیر در این سه روز، مُهر دیگری بر اعتماد مردم به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالاست. جالب است بدانید فقط در ساعت اول جشنواره 26 هزار و 600 سفارش ثبت شد که پرترافیک ترین ساعت جشنواره یلدای امسال نیز همین ساعت بود.

تنوعی از ده‌ها هزار کالای تخفیف‌دار در یلدای امسال

در جشنواره یلدای شگفت‌انگیز امسال 50 هزار نوع کالا با تخفیف ویژه‌ی یلدا روی سایت موجود بود. این وسعت تنوع به معنی این است که کالای مناسب با هر سن و سلیقه‌ و از گروه‌های مختلف کالایی با قیمت‌ها و برندهای مختلف روی سایت دیجی‌کالا قرار گرفته تا پاسخگوی نیاز تمام مشتریان باشد.

در یلدای شگفت‌انگیز 96، کالاهای دیجیتال، پرطرفدارترین گروه کالایی دیجی‌کالا بود و بعد از آن گروه زیبایی و سلامت توانست نسبت به سایر گروه ها توجه بیشتری به خود جلب کند.

جالب است بدانید قسمت بزرگی از این کالاها توسط فروشندگان دیجی‌کالا (Marketplace) عرضه شده است. به‌طوری که 40 درصد از فروش در جشنواره یلدای شگفت‌انگیز سهم مرکز فروشندگان دیجی‌کالا بود. واحد مرکز فروشندگان که از سال 95 کار خود را آغاز کرده و توانسته بیش از 4 هزار فروشنده را جذب کند. همکاری با فروشندگان تنوع محصولی قابل توجهی در دیجی‌کالا ایجاد کرده است.

یلدای شگفت‌انگیز؛ جشنواره‌ای برای تمام ایران

در پاسخ به اعتماد مشتریان دیجی‌کالا تمام توان خود را برای پردازش و تحویل سریع‌تر سفارش مشتریان به کار گرفت. یلدای شگفت‌انگیز ۹6 با ارسال آخرین کالاها به دورترین نقاط کشور، به پایان رسید.

دیجی‌کالا در راستای کمک به برخورداری یکسان از امکان خرید کالاهای متنوع در تمام کشور، بخش بزرگی از این سفارشات را به‌صورت رایگان به سراسر ایران ارسال کرد. استان تهران بالاترین تعداد سفارش را داشت. بعد از آن مشتریان در استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، البرز، مازندران و خوزستان بیشترین سفارشات را ثبت کردند.

بدون شک حضور پرشور و دلگرم‌کننده‌ی مشتریان وفادار دیجی‌کالاست که یلدای شگفت‌انگیز را به‌یادماندنی کرده است. دیجی‌کالا به همراهی شما افتخار می‌کند و هیچ‌گاه از تلاش برای ساختن تجربه‌ای بهتر از گذشته برای مشتریان دست برنمی‌دارد. تلاش برای رضایتمندی هر کاربر نه‌فقط در رویداد یلدای شگفت‌انگیز بلکه در تمام روزهای سال به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

telegram_ad2_1

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟