یلدای 95 دیجی‌کالا با حمایت و همراهی هم‌وطنان، شگفت‌انگیز شد

رویداد یلدای شگفت‌انگیز امسال از بیست‌ونهم آذر، به مدت سه روز در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا و دیجی‌استایل برگزار شد. دیجی‌کالا تمام توان‌اش را بکار بست تا با استفاده از تجربه‌های به‌دست آمده از دوره‌های گذشته‌ و گسترش زیرساخت‌های خدماتی‌اش، تجربه‌ای بی‌نظیر از خرید اینترنتی را در واپسین روزهای فصل پاییز برای کاربران‌اش رقم بزند. اقدامی که در نهایت با حمایت و علاقه‌ی بی‌سابقه‌ی هم‌وطنان عزیز همراه و باعث شد تا رکوردهای کم‌‎نظیری در عرصه‌ی تجارت الکترونیک کشور ثبت بشود. در ادامه‌ی این یادداشت قصد داریم به گوشه‌ای از رکوردها و دستاوردهای رویداد یلدای شگفت‌انگیز دیجی‌کالا در سال 95 اشاره کنیم.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خرید ایرانی؛ کالای ایرانی

دیجی‌کالا به‌عنوان بنیان‌گذار رویداد یلدای شگفت‌انگیز و یکی از حامیان اصلی فروش کالاهای داخلی تمام تلاش‌اش را بکار بست تا نقش و جایگاه محصولات ایرانی در جریان خرید شگفت‌انگیز امسال، پررنگ‌تر از هر زمان دیگری باشد. یلدای شگفت‌انگیز دیجی‌کالا که حالا با نام «روز خرید اینترنتی ایرانیان» هم شناخته می‌شود، برای تولیدکننده‌های داخلی فرصت مناسبی فراهم آورد تا محصولات‌شان را در کنار کالاهای خارجی، بفروشند. البته با تاکید بر مسوولیت‌های اجتماعی این فروشگاه اینترنتی در توانمندسازی تولیدکننده‌های داخلی، دیجی‌کالا جایگاه ویژه‌ای را برای محصولات ایرانی در نظر گرفت. در جریان روز خرید اینترنتی ایرانیان، بیش از 30 درصد از سهمیه‌های موجود برای ورود به این رویداد، به کالاهای ایرانی اختصاص داده شد. در کنار سهمیه‌ی 30 درصدی، تمام ابزار و امکانات‎ دیجی‌کالا هم بکار بسته شد تا فروش محصولات ایرانی و در نتیجه توانمندسازی مستقیم تولیدکننده‌های‌ کشور بیش از پیش تقویت بشود. تولید محتوای متنی کامل، عکاسی با کیفیت و تولید ویدیو تنها گوشه‌ای از ابزار و امکانات دیجی‌کالا بودند که با هدف معرفی شایسته‌ی کالاهای ایرانی در جریان این رویداد مورد استفاده قرار گرفتند.

از مجموع 400 نشانه‌ی تجاری ایرانی که بیش از 30 هزار محصول‌شان را از طریق دیجی‌کالا در اختیار مصرف‌کننده‌‎ها قرار می‌دهند، بیش از 50 برند فرصت حضور در روز خرید اینترنتی ایرانیان را پیدا کردند. حضور تولیدکننده‌های ایرانی در فروشگاه اینترنتی دیجی‌استایل، حتی پررنگ‌تر هم بود. از مجموع 24 نشانه‌ی تجاری ایرانی که محصولات‌شان را از طریق دیجی‌استایل در اختیار مصرف‌کننده‌ها قرار می‌دهند، 18 نشانه‌ی تجاری در رویداد یلدای شگفت‌انگیز امسال حضور داشتند.

خرید امن و آسان؛ حمایت خریداران

تجربه‌ی یلدای شگفت‌انگیز سال گذشته پیام واضحی برای دیجی‌کالا داشت: «استقبال هم‌وطنان از فروش‌های ویژه‌ همیشه چند برابر بیش‌‎تر از میزان پیش‌بینی‌ شده است.» به‌همین خاطر هم تیم‌های فنی و عملیاتی دیجی‌کالا از چند ماه قبل خودشان را بر هرچه باشکوه‌تر برگزار کردن این رویداد آماده کرده بود. البته که امسال هم با وجود تمام تمهیدات اندیشیده شده برای فراهم آوردن بستری آرام با هدف خرید آسان و لذت‌بخش هم‌وطنان عزیز، استقبال بی‌نظیر و ورای هرگونه تصور از یلدای شگفت‌انگیز، دیجی‌کالا را غافل‌گیر کرد.

در طول یلدای شگفت‌انگیز بیش از 5 میلیون کاربر با استفاده از سایت و اپلیکیشن دیجی‌کالا در این رویداد شرکت کردند. مجموع بازدید انجام شده از این رویداد با احتساب دفعاتی که هر کاربر به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا سر زده، بالغ بر 130 میلیون بار محسابه شده است. استقبال از یلدای شگفت‌انگیز به‌قدری چشم‌گیر بود که در برخی ساعات پرترافیک روز بیش از 70 هزار کاربر به‌شکل هم‌زمان از دیجی‌کالا بازدید می‌کردند.

همین استقبال بی‌نظیر و غیرقابل تصور باعث شد تا در ساعاتی از برگزاری رویداد، گشت‌وگذار در دیجی‌کالا با مشکلاتی همراه بشود و بعضا کاربران موفق به انجام‌ خریدهای‌شان نشوند. هم‌چنین ترافیک سنگین بوجود آمده باعث بروز اختلال در نمایش صفحه‌ی پروفایل بعضی از کاربران شد؛ موردی که با اقدام فوری تیم فنی دیجی‌کالا در کم‌ترین زمان ممکن بطور کامل مرتفع شد.

اطمینان کاربران به فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا و ادامه‎ی همراهی‌شان با رویداد یلدای شگفت‌انگیز باعث شد تا رکوردهای چشم‌گیری در حوزه‌ی تجارت الکترونیک کشور ثبت بشود. در طول دوره‌ی سه روزه‌ی برگزاری رویداد، حضور چند میلیونی کاربران منجر به ثبت بیش از 100 هزار سبد کالا شد که پیش از این سابقه نداشته است. رکورد بیش‌ترین تعداد کاربران آنلاین در جریان یک رویداد خرید اینترنتی هم به نام دیجی‌کالا ثبت شد.

‌‌‌‌‌

یلدای شگفت‌انگیز 95 با ارسال آخرین کالاها به دورترین نقاط کشور، به پایان رسید. در این دوره از رویداد یلدای شگفت‌انگیز دیجی‌کالا موفق شد مطابق زمان‌بندی از پیش تعیین شده و بدون خلف وعده به هم‌وطنان چهارگوشه‌ی ایران، از بندر گناوه در استان بوشهر تا ماکو در آذربایجان غربی و از ایران‌شهر در استان سیستان و بلوچستان تا تایباد در استان خراسان رضوی، خدمت‌رسانی کند. دیجی‌کالا از رویداد امسال هم مشابه سال‌های گذشته تجربه‌های ارزشمندی به‌دست آورده است که مطمئنا از تمام آن‌ها در دوره‌های بعدی استفاده خواهد کرد.

اما مطمئنا این حضور پرشور هم‌وطنان در رویداد یلدای امسال بود که آن را شگفت‌انگیزتر از هر زمان دیگری کرده بود. دیجی‌کالا به تمام کاربران‌اش که نه‌تنها در طول این سه روز، بلکه تمام ایام سال همراهی‌اش می‌کنند می‌بالد و عمیقا اعتقاد دارد این هم‌وطنان باهوش و نکته‌سنج ایرانی هستند که به تمام رویدادهای بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی کشور، رنگ و بویی شگفت‌انگیز می‌بخشند.

در ادامه می‌توانید آمار و ارقام ثبت شده در یلدای شگفت‌انگیز 95 را در قالب تصاویری جذاب، مشاهده کنید:

telegram_ad2_1

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟