گوشی پرچمدار LG G5 در دیجی کالا موجود شد

همان‌طور که احتمالا خبر دارید بخش موبایل شرکت ال‌جی در جریان نمایشگاه MWC سال 2016 که در نخستین روزهای اسفند ماه سال 94 برگزار شده بود، رسما از پرچمدار جدیدش با نام LG G5 رونمایی کرد. در آن زمان بحث ها و گمانه‌زنی‌هایی به‌راه افتاده بود که مدیران ال‌جی سازوکاری اندیشیده‌اند تا بلافاصله بعد از معرفی و رونمایی از G5 آن را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار بدهند و از این طریق بتوانند نبض بازار را از دستان شرکت‌های دیگر تولیدکننده‌ی تلفن‌های همراه هوشمند بدزدند. البته این‌طور نشد و عرضه‌ی پرچمدار جدید ال‌جی تا همین ماه گذشته طول کشید. زمانی که شرکت‌های دیگر از آن برای عرضه‌ی محصولاتی مثل سامسونگ گلکسی S7 و آیفون SE استفاده کردند.

اما از روز گذشته و درست یک روز بعد از برگزاری مراسم رونمایی رسمی LG G5 در ایران، این محصول رسما وارد بازار کشورمان شده است. فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا که در یک دهه‌ی گذشته به‌عنوان یکی از شناخته‌شده‌ترین و معتبرترین عرضه‌کننده‌های محصولات الکترونیکی، خصوصا تلفن‌های همراه هوشمند به‌شمار می‌رود، از روز گذشته عرضه‌ی نسخه‌ی ویژه‌ی پرچمدار جدید الی‌جی یا همان LG G5 را آغاز کرده است.

در نسخه‌ی ویژه‌ی G5 که بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است در مدت زمان محدود در اختیار مصرف‌کنندگان قرار بگیرد، علاوه بر خود گوشی، ماژول Cam Plus در کنار کاور اورجینال و محافظ صفحه نمایش هم وجود دارد. این نسخه‌ی ویژه بخشی از برنامه‌ی ال‌جی برای جبران زمانی بوده که طرفداران این برند تا عرضه‌ی G5 منتظر مانده‌اند. پس اگر شما هم از آن دسته طرفداران تکنولوژی هستید که منتظر پرچمدار جدید ال‌جی بودند، الان بهترین زمان برای تهیه‌ی گوشی LG G5 است. در نظر داشته باشید که فروش این نسخه‌ی ویژه مدت‌دار است و احتمالا طی چند هفته‌ی آینده دیگر خبری از آن نخواهد بود و تنها خود گوشی، بدون هیچ اقلام همراهی به‌فروش خواهد رسید.

LG_G5_02

برای آن دسته از کاربرانی هم که قصد دارند این نسخه‌ی ویژه را از جایی بجز فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا تهیه کنند، در نظر داشته باشید که تمام اقلام همراه به‌عنوان هدیه‌ای از سمت ال‌جی بوده و و نباید برای تهیه‌ی آن‌ها هزینه‌ی اضافه پرداخت کنید. در روز گذشته و امروز تعداد زیادی از فروشنده‌ها قیمت نسخه‌ی ویژه‌ی LG G5 را بالا برده‌اند و توجیه‌شان هم همین اقلام همراهی بوده که برای تهیه‌شان هیچ هزینه‌ای پرداخت نکرده‌اند.

برای آن دسته از خواننده‌هایی که می‌خواهند درباره‌ی مشخصات سخت‌افزاری پرچمدار جدید ال‌جی بدانند، گوشی LG G5 به تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 820 و 4 گیگابایت رم مجهز شده است. دوربین اصلی این گوشی به دو سنسور 16 و 8 مگاپیکسلی مجهز شده که در کنار هم سازوکار جدید عکاسی این گوشی را سروشکل می‌دهند. این دوربین‌ها به سامانه‌ی فوکوس لیزری هم مجهز هستند. ال‌جی G5 صفحه نمایشی 5.3 اینچی با کیفیت 2560 در 1440 پیکسلی دارد. هم‌چنین برای این گوشی سنسور تشخیص اثر انگشت هم درنظر گرفته شده است.

امروز می‌توانید ویدیوی اولین برخورد با ال‌جی G5 در دیجی‌کالا مگ را هم مشاهده کنید.

برای خرید ال‌جی G5 کلیک کنید

Buy_Icon

1 دیدگاه شما*
بازدید معاونان رییس‌جمهور از غرفه‌ی دیجی‌کالا در نمایشگاه صنایع‌دستی