حمایت دیجی‌کالا از رویداد اینوتِکس تَلِنت

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری موسوم به «اینوتکس ۲۰۱۸» از ۱۴ تا ۱۶ تیرماه در محل نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران (بوستان گفتگو) برگزار شد. پارک فناوری پردیس با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کشور به‌ عنوان متولی این رویداد بین‌المللی امسال با همراهی فعالان بخش خصوصی میزبان بیش از 350 مشارکت کننده از اجزای مختلف اکوسیستم استارتاپی از جمله استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان بود.

نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری با نام INOTEX تاکنون 6 دوره در ایران برگزار شده است. این نمایشگاه بستری برای عرضه نوآوری و فناوری است برخلاف نمایشگاه‌های مشابهی که صرفا عرضه و تبادل کالا را هدف‌گذاری کرده‌اند، هدف این نمایشگاه تبادل دانش فنی و تکنولوژی و مشارکت میان شرکت‌ها و سرمایه‌گذاری روی طرح‌ها و استارتاپ هاست.

همزمان با برگزاری نمایشگاه رویدادهای مختلفی در طبقه بالای نمایشگاه، سالن مهتاب، برگزار شد. یکی از این رویدادها رویداد اینوتکس-تلنت بود. در رویداد یک روزه اینوتکس-تلنت، سری شهر هوشمند، دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان با شرکت‌های بزرگ آشنا شدند. در حین این رویداد، جوانان با نمایندگانی از سازمان‌ها ملاقات داشتند و توانایی‌های خود را برای دستیابی به مشاغل مناسب تقویت کردند.

دیجی‌کالا با هدف جذب نیروی با استعداد و اجرای مسئولیت اجتماعی خود برای آموزش قشر جوان در رویداد اینوتکس تلنت که در روز پنجشنبه 14 تیرماه برگزار شد به‌عنوان اسپانسر حضور داشت. در این روز دانشجویان و تازه فارغ التحصیلان با شرکت‌های بزرگ از جمله دیجی‌کالا آشنا شدند. در حین این رویداد، متقاضیان کار با نمایندگان دیجی کالا ملاقات کردند و توانایی‌های خود را برای دستیابی به مشاغل مناسب تقویت کردند. متقاضیان برای انتخاب مسیرهای شغلی مختلف بازخوردهای را از طرف نمایندگان دیجی‌کالا دریافت کردند.

[images type=”grid” cols=”two”]
[image link=”422205″ image=”422205″]
[image link=”422207″ image=”422207″]
[/images]

این رویداد از ساعت 15:30 چهاردهم تیرماه با حضور 7 میز 4 نفره از شرکت‌های مختلف شروع و تا پایان ساعت 19:00 ادامه داشت.  نمایندگان تیم جذب دیجی‌کالا در 5 میز به‌ عنوان داور حضور داشتند و فرصت‌های شغلی خود را معرفی کردند، پس از آن با اعلام تسهیلگر شرکت‌کنندگان در هریک از میزها حضور پیدا کردند و برگه مصاحبه خود را در اختیار هر یک از مصاحبه‌کنندگان قرار دادند و در 10 دقیقه خود را طبق تمرینی که در همین رویداد یاد گرفته بودند، معرفی کردند و پس از آن بازخورد میگرفتند. برگه‌های مصاحبه که شامل ارزیابی داوران از نحوه معرفی، شغل های پیشنهادی و نقاط ضعف و قوت شرکت‌کننده بود به همراه اطلاعات تماس داور در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟