جشنواره دیجی کالا

12/12؛ جشنواره‌ای هیجان‌انگیز برای قدردانی از همراهان دیجی‌کالا

12/12 یک جشنواره فروش ویژه با تخفیف‌های استثنایی برای قدردانی از همراهان دیجی‌کالا است که از 12 اسفند (12/12) آغاز و تا 18 اسفند ادامه دارد.

بدون شک پیش از آغاز سال جدید، برنامه‌هایی برای تغییر و تحول در خود یا دور و اطراف خودتان دارید؛ دیجی‌کالا با آخرین تخفیف خود در سال ۱۳۹۶ این فرصت را برای شما به وجود می‌آورد تا با آغوش باز به استقبال سال نو بروید. رویداد ۱۲/۱۲ بزرگ‌ترین تخفیف دیجی‌کالا پیش از پایان سال 1396 خواهد بود.

قدردانی از مشتریان با تخفیف‌های هیجان‌انگیز

چه چیزی بیشتر از یک جشنواره‌ی فروش عالی و تخفیف‌های فراموش‌نشدنی می‌تواند مشتریان وفادار دیجی‌کالا را خوشحال کند؟

دیجی‌کالا در روزهای پایانی سال برای قدردانی از همراهی 11 ساله‌ی شما یک جشنواره فروش استثنایی ترتیب داده است. در این جشنواره گروه‌های مختلف کالا تخفیف می‌گیرند و شما با هر سلیقه‌ای می‌توانید کالای موردنظرتان را با قیمت مناسب بخرید.

هرروز 12 کالا تا 70 درصد تخفیف و در طول هفته قدردانی 120 کالا با نصف قیمت روی سایت قرار می‌گیرد. این یعنی یک فرصت عالی برای خرید با کمترین قیمت. در کنار این یک کد تخفیف 30 هزارتومانی برای سبد خرید بالای 300 هزار تومان و کد تخفیف 15 هزارتومانی برای سفارش‌های بالای 150 هزار تومان هم خرید شما را لذت‌بخش‌تر می‌کنند.

خبر خوب این‌که پیشنهادهای شگفت‌انگیز در جشنواره ۱۲/۱۲ دیجی‌کالا چندین برابر می‌شود. در این هفته‌ی به‌یادماندنی، دیجی‌کالا هر سه ساعت، 30 پیشنهاد شگفت‌انگیز برای شما دارد؛ پیشنهادهایی که نمی‌توانید از آن‌ها بگذرید!

از همه مهم‌تر این‌که در این هفته ارسال سفارش‌های بالای 50 هزار تومان به سراسر ایران رایگان است. پس از کوچک‌ترین تخفیف‌ها هم صرف‌نظر نکنید و بدون دغدغه، به دنبال کالای مورد علاقه‌ی خود بگردید.

جام برترین‌های دیجی‌کالا برای بهترین محصولات و خریداران

دیجی‌کالا با همراهی مشتریان، فروشندگان و تأمین‌کنندگانش بزرگ شد و پیشرفت کرد. جشنوراه قدردانی دیجی‌کالا بهانه‌ای برای تشکر از همراهان برتر این فروشگاه اینترنتی است. به همین خاطر هم در یک رویداد بزرگ از برترین مشتریان و فروشندگانش تقدیر می‌کند.

دیجی‌کالا چهارشنبه 9 اسفند رویدادی به نام Digikala Awards یا «جام برترین‌های دیجی‌کالا» برگزار می‌کند. پیش از این در هفته‌ی گذشته دیجی‌کالا با همراهی رسانه‌ی دیجی‌کالا مگ یک مسابقه‌ی بزرگ به همین نام برگزار کرد که در آن از مخاطبان خواسته بود در رسته‌های مختلف به بهترین محصول سال رای بدهند. گوشی موبایل، تبلت، لپ‌تاپ، گجت‌های جذاب، نوآوری و وسایل خانگی رسته‌های مختلفی بود که به رأی گذاشته شد. در مراسم جام برترین‌های دیجی‌کالا، از نماینده‌ی شرکت‌های سازنده محصولات تقدیر می‌شود و در کنار آن 7 شرکت‌کننده در رسته‌های مختلف، به قید قرعه جایزه می‌گیرند.

علاوه بر این دیجی‌کالا در مراسم جام برترین‌ها، از قدیمی‌ترین مشتری، جوان‌ترین، مسن‌ترین و پر و پا قرص‌ترین مشتریانش هم با هدیه‌ای جذاب قدردانی می‌کند.

خبر خوب اینکه برترین کالاها روی وب‌سایت دیجی‌کالا معرفی می‌شوند و تخفیف ویژه می‌گیرند و این هدیه‌ای برای همراهان همیشگی دیجی‌کالاست.

بهترین‌ها برای قدردانی از مادران مهربان

روز مادر یکی از دوست‌داشتنی‌ترین روزهای سال است. این روز می‌تواند بهانه‌ای برای قدردانی از مادران دلسوز و مهربان باشد. دیجی‌کالا هم در کنار شما این فرصت را غنیمت شمرده و برنامه‌ی ویژه‌ای برای آن در نظر گرفته است.

از یکشنبه 13 اسفند برنامه‌ی ویژه‌ی روز مادر آغاز و هزاران کالا مخصوص مادران؛ از کیف و کفش، اکسسوری و زیورآلات طلا و نقره گرفته تا لوازم خانه، لوازم دیجیتال و فرهنگ و هنر؛ هر آنچه می‌تواند مادران را خوشحال کند؛ تخفیف می‌گیرد.

بخش جذاب جشنواره قدردانی مادران یک بازی است که در هر مرحله به شما یک کد تخفیف ویژه می‌دهد. برای شرکت بازی باید تا شروع جشنواره صبر کنید.

با این‌که با استفاده از تخفیف‌های شگفت‌انگیز جشنواره ۱۲/۱۲ و قدردانی دیجی‌کالا برنده هستید، ولی برای تشکر از همراهی شما، جوایزی هم در شبکه‌های اجتماعی دیجی‌کالا در نظر گرفته‌ایم؛ جوایزی که قرار است هیجان جشنواره را برایتان چندین برابر کنند.

از همین حالا خودتان را برای رویداد بزرگ ۱۲/۱۲ دیجی‌کالا و تخفیف‌های آن آماده کنید.

برای عضویت در خبرنامه دیجی‌کالا مگ نام و ایمیل خود را وارد کنید.

[box][contact-form-7 id=”6″ title=”خبرنامه”][/box]

گزارش سال دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی 1400
داستان آخرین سال قرن؛ گزارش سالانه دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی در سال 1400 منتشر شد
عقاب در حال پرواز