تیم سازی در کمپ هوش مصنوعی دیجی نکست

آغاز تیم‌سازی آنلاین چهارمین کمپ استارتاپی هوش مصنوعی دیجی‌نکست با همکاری شتاب‌دهنده بانا

چهارمین کمپ استارتاپی هوش مصنوعی دیجی‌نکست از 20 دی شروع به فعالیت کرد و فرایند تیم‌سازی آنلاین این دوره با همکاری شتاب‌دهنده بانا آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دیجی‌نکست، دوره چهارم استارتاپ‌سازی در این کمپ هوش مصنوعی با شتاب‌دهنده بانا انجام می‌شود. در سومین کمپ استارتاپی هوش مصنوعی، بیشتر مراحل و جلسات به صورت آنلاین برگزار شد که نقطه‌ی شروع همکاری دیجی‌نکست با شتاب‌دهنده بانا بود.

یکی از مهم‌ترین چالش‌های دیجی‌نکست در کمپ‌های تابستانی 1399 عدم حضور فیزیکی افراد پذیرفته شده بود و این موضوع، فرایند تیم‌سازی شرکت‌کنندگان را با مشکل مواجه می‌کرد؛  برای رفع این مانع با همکاری شتاب‌دهنده بانا، فرایند تیم‌سازی آنلاین به صورت اختصاصی برای شرکت‌کنندگان کمپ تابستان طراحی و اجرا شد.

تیم بانا با روش‌های نوین تحلیل تیپ‌های شخصیتی و روانشناسی، افراد مختلف را تیم می‌کند و بخش زیادی از این فرایند به‌صورت آنلاین و با برنامه‌ریزی دقیق انجام می‌شود. تیم‌سازی به این روش، احتمال موفقیت و کاهش تعارض‌های گروهی را به حداقل می‌رساند و این اقدام با استقبال شرکت‌کنندگان و تأثیر ملموس در خروجی‌های کمپ استارتاپی همراه است. فرایند تیم‌سازی در این کمپ هم به صورت مجازی اجرا خواهد شد و این تجربه جدید برای شرکت‌کنندگان، یک راه خلاقانه برای شروع مسیر کارآفرینی خواهد بود.

پس از دو هفته فرایند تیم‌سازی به پایان می‌رسد و تیم‌ها شروع به ایده‌پردازی برای استارتاپ خود می‌کنند. پس از یک ماه از شروع دوره، در روز Pitch day تیم‌ها ایده‌های خود را به مدیران مجموعه دیجی‌کالا و همکاران فنی ایشان ارائه کرده و در صورتی که تأیید اولیه را دریافت کنند وارد فرایند بعدی شتاب‌دهی برای ایجاد MVP خواهند شد. در پایان روز ارائه به سرمایه‌گذاران نقطه شروعی برای ایجاد یک شرکت مستقل و جذب سرمایه برای تیم‌های منتخب خواهد بود.

دیجی‌نکست امیدوار است که پیشبرد آنلاین کمپ‌های استارتاپی در آینده هم ادامه داشته باشد؛ چرا که با آنلاین شدن کمپ‌های استارتاپی و جلسات منتورشیپ، افرادی که خواهان شرکت در کمپ هستند اما ساکن تهران نیستند می‌توانند در کمپ‌های استارتاپی هوش مصنوعی شرکت کنند و کسب‌وکار خود را ایجاد کنند؛ از طرفی دیجی‌نکست هم می‌تواند بدون محدودیت از قابلیت‌های استعدادهای سراسر ایران بهره‌مند شود.

گزارش سال دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی 1400
داستان آخرین سال قرن؛ گزارش سالانه دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی در سال 1400 منتشر شد
عقاب در حال پرواز
رهاسازی گونه‌های تیمار شده در اتاق امداد حیوانات؛ مؤسسه فعال در دیجی‌کالا مهر + گزارش تصویری