تفاهم‌نامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی با دیجی کالا

به نقل از صندوق بیمه اجتماعی؛ صندوق بیمه اجتماعی به منظور پایداری روستاها و توسعه کسب و کارهای بومی و محلی با دیجی کالا تفاهمنامه همکاری امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، علی شیرکانی در مراسم امضا تفاهم‌نامه با دیجی کالا که به منظور حمایت از کسب و کارهای روستایی صورت گرفت، با بیان اینکه اشتغال و مهاجرت دو مسئله اصلی در روستا است، گفت: امروزه برای ماندن در روستاها به خدمات و امکاناتی بیش از آب و برق و جاده نیاز داریم، کار در مناطق روستایی بسیار کم بوده و اغلب روستاییان از فقر و محرومیت رنج می‌برند، بنابراین باید حفظ روستاها در اولویت باشد.

وی ادامه داد: این مسئله به دور از برخورداری از امکانات رفاهی است، توجه داشته باشید که خالی شدن روستاها از سکنه و مهاجرت روستاییان به حاشیه شهرها هزینه‌های تمام شده را برای کشور افزایش خواهد داد، بنابراین باید تدابیری درنظر گرفته شود که هدف آن حفظ روستاها، پایداری آنها و توانمندسازی روستاییان باشد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به کمپین توسعه کسب و کارهای بومی و محلی صندوق بیمه اجتماعی با همکاری دیجی کالا، گفت: کارگزاران ما در این راه نسبت به مردم عادی یک گام جلوترند چراکه به ادبیات ارائه خدمت و فروش و درکل بازاریابی شناخت داشته و آینده‌نگر هستند.

شیرکانی در ادامه با ابراز امیدواری نسبت به رونق این خدمت گفت: به دلیل آنکه اغلب روستاییان ما محصولات تولیدی و قابل ارائه دارند اما بازار مناسبی برای فروش ندارند، بنابراین با همکاری با دیجیکالا امیدواریم تا علاوه بر عرضه محصولات آنها به حمایت و توانمندسازی آنها نیز دست یابیم. صندوق آمادگی کامل دارد تا با همکاری این شرکت به توسعه پایدار در روستاها کمک کند.

در ادامه این جلسه حمید محمدی بنیانگذار دیجی کالا هدف از این تفاهمنامه را رفع محدودیتهای جغرافیایی دانست و گفت: بسیار به این تفاهمنامه امیدواریم و به شرطی که به درستی اجرا شود نتایج بسیار خوبی را در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: دیجی کالا زمانی فقط کالا میفروخت اما امروز تبدیل به یک زیرساخت شده است. زیرساختی که سامانه لجستیکی آن گاهی با پست کشور برابری می‌کند. همچنین تولیدات محتوایی بسیار حرفه‌ای و قدرتمندی که می‌توانیم تولید کنیم.

درپایان این جلسه علی شیرکانی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی به همراه اخوان بهبهانی، منصوری معاونین خود از مرکز پردازش دیجیکالا بازدید کرد.

لازم به توضیح است که تفاهمنامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان وعشایر با دیجی کالا به منظور توسعه کسب و کارهای بومی و محلی، توسعه همکاریهای مشترک، بهره‌مندی از ظرفیتهای موجود و افزایش تعاملات دوجانبه درجهت عرضه مستقیم محصولات و کالاهای تولید شده کشاورزان، روستاییان و عشایر به بازار مصرفی در سطح کشور است.

براین اساس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با هدف تامین بازار فروش پایدار برای مشاغل بومی و محلی به منظور توزیع عادلانه ثروت، محرومیت زادایی و شکوفایی اقتصادی و توانمندسازی روستاییان و عشایر را به همراه داشته باشد.

ناگفته نماند که این طرح با همکاریها و تلاشهای مدیریت صندوق بیمه اجتماعی در استان همدان به طور آزمایشی کلید خورد و بیش از ۳۰ درصد کارگزاران این استان با شرکت در این کمپین اکنون به عنوان رابط فروش محصولات روستاییان و عشایر نیز به روستاییان کمک می‌کنند.

این مطلب اولین بار در صندوق بیمه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتشر شده و در اتاق خبر دیجی‌کالا بازنشر می‌شود.

گزارش سال دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی 1400
داستان آخرین سال قرن؛ گزارش سالانه دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی در سال 1400 منتشر شد
عقاب در حال پرواز
رهاسازی گونه‌های تیمار شده در اتاق امداد حیوانات؛ مؤسسه فعال در دیجی‌کالا مهر + گزارش تصویری