دیجی نکست کمپ استارتایی

ثبت‌نام کمپ استارتاپی هوش مصنوعی دیجی‌نکست تابستان 1400 آغاز می‌شود

کمپ استارتاپی هوش مصنوعی یکی از برنامه‌های دیجی‌نکست است که سالانه در دو نوبت برگزار می‌شود. دیجی‌نکست تاکنون چهار کمپ استارتاپی داشته است که حاصل این چهار کمپ 14 استارتاپ فعال است. دیجی‌نکست هم‌اکنون در شرف برگزاری پنجمین کمپ استارتاپی خود با محوریت «هوش مصنوعی» است.

زمان‌بندی برنامه‌های کمپ تابستانی 1400

• آخرین مهلت ثبت‌نام: 11 تیر 1400
  • بازه زمانی آزمون: 12 تا 18 تیر 1400
  • بازه زمانی مصاحبه و بررسی رزومه پذیرفته‌شدگان: 19 تا 26 تیر 1400
  • شروع کمپ استارتاپی: 2 مرداد 1400
  • تیم‌سازی: 2 تا 13 مرداد
  • پیچ دی: شهریور 1400

هدف از برگزار کمپ‌های استارتاپی

هوش مصنوعی در دو دهه گذشته، تحولات زیادی را ایجاد کرده و در این میان کسب‌وکارهایی که فناوری اطلاعات بخش مهمی از مدل کسب‌وکارشان بوده، از پایه متحول شدند. تمایل روزافزون صنایع برای استفاده از راهکارهایی بر پایه هوش مصنوعی به‌منظور بهبود فرآیندهای کاری، بهینه‌سازی فرایند تصمیم‌گیری و القا تجربه بهتر به مشتریان از دلایل توجه روزافزون به این حوزه است.

در ایران هم با گسترش استفاده از شبکه جهانی و محصولات الکترونیکی، نیاز به ارائه راهکارهایی بر پایه هوش مصنوعی بیش از پیش احساس می‌شود و پتانسیل ایجاد کسب‌و‌کارهایی بر پایه تکنولوژی هوش مصنوعی در حال افزایش است.

دیجی‌نکست به‌عنوان مرکز نوآوری دیجی‌کالا در زمستان 1397، با اهدافی از جمله ایجاد و توسعه استارتاپ‌های نوآورانه با تکیه بر فناوری هوش مصنوعی در موضوعات رایانش ابری، اینترنت اشیا، لجستیک و تجارت الکترونیک فعالیت خود را آغاز کرده و اکنون در آستانه‌ی برگزاری پنجمین کمپ استارتاپی هوش مصنوعی است. دامنه‌ی موضوعات این کمپ استارتاپی علاوه‌ بر نکات گفته شده به اندازه‌ی دامنه‌ی فناوری‌های پیشرفته (High Tech) مانند زیر گسترش یافته است؛

• Smart Logistics
  • Cloud Security
  • Computer Vision
  • Voice & Speech Recognition
  • IoT
  • Smart City
  • Blockchain
  • و…

فناوری های پیشرفته دیجی نکست

مروری بر فرایندهای کمپ استارتاپی

پایان مهلت ثبت‌نام در کمپ استارتاپی هوش مصنوعی 11 تیر ماه است که پس از آن رزومه‌ی متقاضیان بررسی می‌شود و نفرات برتر وارد مرحله آزمون و مصاحبه می‌شوند. بعد از این مراحل از برگزیدگان دعوت به شرکت در کمپ استارتاپی می‌شود و افراد وارد مرحله‌ی تیم‌سازی می‌شوند.

تیم‌سازی اولین مرحله‌ی کمپ استارتاپی هوش مصنوعی است که به‌صورت آنلاین و توسط شتاب‌دهنده استعداد بانا انجام می‌شود. بعد از اتمام تیم‌سازی در 16 مرداد تیم‌ها به سمت ایده‌یابی می‌روند که در این مسیر دیجی‌نکست هم ایده‌های استارتاپی متناسب با تجربه خود و نیاز اکوسیستم استارتاپی به آن‌ها پیشنهاد می‌دهد.

بعد از بررسی، ارزیابی و امکان‌سنجی ایده‌ها، تیم‌ها جلسات متعدد منتورشیپ با منتورهایی از دیجی‌کالا و دیجی‌نکست دارند، این جلسات از نظر فنی و بیزینسی تأثیر زیادی در شفافیت مسیر پیش ‌روی استارتاپ‌ها دارد و تیم‌ها می‌توانند از تجارب مدیران دیجی‌کالا و دیجی‌نکست استفاده کنند.

در پایان بازه سه الی چهار ماهه هر کمپ استارتاپی مراسمی تحت عنوان «پیچ‌دی» برگزار می‌شود. این رویداد با حضور داورانی از دیجی‌کالا و دیجی‌نکست در جهت بررسی تیم، ایده، بازار و محصول تیم‌های استارتاپی برگزار می‌شود و عبور از آن به معنای ورود به مرحله توسعه تیم و آماده‌سازی محصول اولیه است.

توسعه تیم و آماده سازی محصول اولیه

مربی‌گری یک به یک تخصصی

بهره‌گیری از تجربه با ارزش سال‌ها فعالیت منتورهای دیجی‌نکست و دیجی‌کالا در حوزه‌ی تخصصی فعالیتشان از جمله مزایای هر کمپ استارتاپی است. دیجی‌نکست به‌عنوان مرکز نوآوری دیجی‌کالا، بر حسب نیاز تیم‌های استارتاپی امکان دسترسی به مدیران ارشد این مجموعه را برای شرکت‌کنندگان کمپ استارتاپی فراهم می‌کند.

کمپ استارتاپی دیجی نکست

فضای کاری

دسترسی و استفاده از فضای کاری دیجی‌نکست واقع در کارخانه نوآوری آزادی هم از دیگر مزایای حضور در کمپ‌های استارتاپی است. حضور در فضای کاری پویا در کنار سایر متخصصین و استارتاپ‌ها امکان شبکه‌سازی و هم‌افزایی را برای تیم‌های استارتاپی فراهم می‌کند.

داده‌های واقعی

دسترسی به داده‌های واقعی یکی از مشکلات اصلی محققان و کارآفرینان حوزه هوش مصنوعی است. در کمپ‌های استارتاپی هوش مصنوعی، دیجی‌نکست با همکاری دیجی‌کالا داده‌های واقعی لازم برای استارتاپ‌ها را بر حسب نیاز و با رعایت ملاحظات قانونی و حریم خصوصی در اختیار تیم‌های استارتاپی قرار می‌دهد.

زیرساخت

زیر ساخت‌های لازم استارتاپ‌ها مانند اینترنت، سرور و سایر نیازهای رفاهی هم برای تیم‌های استارتاپی فراهم می‌شود.

سرمایه

تیم‌های حاضر در کمپ استارتاپی هوش مصنوعی در صورت گذراندن مراحل اولیه تولید محصول و ورود به بازار امکان جذب سرمایه توسط دیجی‌نکست را دارند.

مشاوره مالی و حقوقی، و مرتبط با کسب‌وکار

تیم‌ها بعد از ورود به بازار می‌توانند از نظر مالی، حقوقی و بیزینسی از مدیران دیجی‌نکست مشاوره بگیرند.

مشاوره مالی، حقوقی در دیجی نکست

راه های ارتباطی با دیجی‌نکست

علاقه‌مندان و متخصصین در زمینه هوش مصنوعی، یادگیری عمیق، یادگیری تقویتی، یادگیری ماشین، آمار، توسعه‌دهنده محصولات نرم‌افزاری و متخصصان صاحب ایده در سایر حوزه‌ها می‌توانند در کمپ‌های استارتاپی هوش مصنوعی شرکت کنند و استارتاپ تکنولوژی محور خود را با همراهی دیجی‌نکست ایجاد و توسعه دهند.

برای اطلاع بیشتر درباره‌ی کمپ‌های استارتاپی می‌توانید از طریق وب سایت یا شبکه‌های اجتماعی دیجی‌نکست (اینستاگرام، لینکدین، توییتر، آپارات) در ارتباط باشید.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟